LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
La celebrarea celor 65 de ani de activitate artistica, Margareta Paslaru lanseaza un nou album

we ❤️ music

La celebrarea celor 65 de ani de activitate artistică, Margareta Pâslaru lansează un nou album

Lansarea albumului va avea loc marți, 28 martie, la ora 13:00, la Magazinul Muzica. Margareta Pâslaru, legendara cântăreață și actriță, aniversează 65 de ani de activitate neîntreruptă prin lansarea unui nou album - Timpul nu moare - 65 de ani în Showbiz. Albumul, care face parte dintr-o serie de trei albume lansate în parteneriat cu Roton Music, prezintă talentul remarcabil și de durată al artistei.

Noul album conține șapte piese noi, care îi arată versatilitatea ei ca interpretă precum și unele dintre cele mai îndrăgite șlagăre ale Margaretei Pâslaru lansate de-a lungul carierei.
Evenimentul de lansare a albumului va avea loc pe 28 martie de la ora 13:00 la Magazinul Muzica din București.* Evenimentul se anunță a fi o ocazie memorabilă pentru admiratorii artistei, care vor putea să o vadă și să o cunoască mai bine pe cea care i-a marcat cu muzica și interpretările ei.
”Stimați melomani, v-am obișnuit cu noutăți. Iată-le și în acest album, împreună cu șlagăre dorite și muzică populară. La cerere – Cu haina pe umeri, Lasă-mi toamnă pomii verzi. Nu vor lipsi surprize. Vă aștept cu mult drag.” a declarat Margareta Pâslaru.
Albumul este dovada popularității de durată a artistei și a impactului pe care aceasta l-a avut asupra scenei muzicale din România.
Pe lângă sărbătorirea carierei remarcabile a Margaretei Pâslaru, albumul susține și o cauză nobilă. Toate încasările din vânzările de albume precum și din drepturile de autor vor fi direcționate către Ambulanța Monumentelor, un proiect non-profit care sprijină protejarea patrimoniului imobil din România. Organizația “Monumentum” lucrează pentru a securiza și conserva obiective importante de patrimoniu care se află într-o stare avansată de degradare sau pre-colaps.
Admiratorii muzicii Margaretei Pâslaru și cei interesați de conservarea patrimoniului României pot achiziționa albumul Timpul nu moare – 65 de ani în showbiz de la Magazinul Muzica precum și de la stațiile OMV din toată țara.
*Evenimentul este cu intrare liberă, în limita locurilor disponibile.
Despre Roton
Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT