LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Antonio Pican dăruiește un mărțișor muzical fanilor săi în luna martie, lansând piesa „Doar a mea”!

Antonio Pican a lansat „Doar a mea”, o piesă plină de emoție și cu un ritm care te va face să te îndrăgostești la prima ascultare și să o pui pe repeat!

Cu un flow incredibil, versuri captivante și un ritm groovy, noua piesă lansată de artist îi dezvăluiește talentul artistic cameleonic, surprinzându-și fanii și admiratoarele cu un single unic care îl reprezintă la propriu. 

Piesa a fost lansată în colaborare cu MusicLover, sub atenta supraveghere a managerului său Marius Chină. Textul a fost scris chiar de artist, la fel și muzica, acesta aflându-se într-un punct al vieți în care se simte inspirat, dovedind acest lucru prin creativitatea de care a dat dovadă și muzicalitatea aparte a acestei piese. 

Doar a mea este o piesă foarte-foarte mișto, pe care am compus-o acum un an de zile, pentru că am foarte multe piese pe care nu am reușit să le lansăm. Este prima piesă pe care o scot anul acesta și îmi este foarte dragă pentru că am adunat în ea mai multe stiluri muzicale și mă ajută pe mine să îmi arăt capacitatea cameleonică pe partea muzicală. Nu este despre cineva anume, nu m-am inspirat neapărat din viața reală, dar, câteodată mă inspir și din trăirile mele și din trăirile altora și mă ajută foarte mult să compun!” a declarat Antonio Pican.

 

Antonio Pican’s Social Media Pages

Instagram | TikTok 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT