LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Keo și Adela Popescu lansează piesa Fără tine

we ❤️ music

Keo și Adela Popescu lansează piesa „Fără tine”

Adela Popescu revine pe scena muzicii românești, împreună cu Keo și lansează „Fără tine”, o piesă despre foste iubiri și sentimentele provocate de o relație finalizată, care a lăsat urme. Noua melodie a fost creata din dorința de a prezenta o piesă de dragoste, cu aer de romanță tuturor iubitorilor de muzică, o „romanță modernă” cum a numit-o chiar Keo.

“A fost o mare plăcere să colaborez cu Adela la „Fără tine”. Nici nu m-aș fi putut gândi la altcineva, Adela are o voce caldă și o personalitate minunată… chiar a fost potrivirea perfectă.” – declară Keo.

Streaming Link: https://Asculta.lnk.to/FaraTinePR

“Mi-a plăcut din prima clipa piesa și îi mulțumesc lui Keo ca a făcut ca toate acestea să se întâmple. Sunt convinsă că această colaborare va continua!” – spune Adela Popescu.

Piesa este scrisă și compusă de Keo, ca un duet, iar Adela Popescu o completează perfect cu vocea ei recognoscibilă. Producția piesei este realizată Keo, Christian Eberhard și Bogdan Mureșan.

Keo a debutat în 2005 cu piesa “Azi vii, mâine pleci”, care a ajuns numărul 1 în MTV Top 20 în numai 3 săptămâni, şi s-a menţinut în Romanian Top 100 pentru şapte luni, iar în același an, a lansat și albumul său de debut „Fără Aripi”. De a lungul timpului, Keo a lucrat cu ca compozitor și producător cu artiști precum Proconsul, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Gabriel Cotabiță, Cătălin Josan, Massari, Anna Lesko, Andra Gogan și mulți alții.
Adela Popescu s-a făcut cunoscută publicului larg prin prezența sa în primele telenovele românești „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca-n filme” și multe altele. În ceea ce privește cariera muzicala, prima s-a piesă a fost un cover de la Thalia, al hit-ului „No me enseñaste”, iar în 2005, în timpul filmărilor la telenovela „Lacrimi de iubire”, a înregistrat și primul său album cu același nume.

Adela și-a continuat cariera în televiziune ca prezentator TV în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” și ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT