LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Kawala album Better with you

we ❤️ music

Kawala a lansat albumul de debut – „Better with you”

Conținând un spectru de gânduri și sentimente, observații și idei, albumul este o colecție de piese cu ritmuri afrobeat, ce te invită la dans și care îți transmit o stare de bine de la început până la sfârșit. Albumul vine în urma unor EP-uri și spectacole live apreciate atât de către criticii de specialitate, cât și de public, care au ajutat trupa, originară din Nordul Londrei, să adune o comunitate de oameni care simt și gândesc similar.

De aceea, albumul de debut este o modalitate de a celebra această comunitate. În plus, acest amănunt este reflectat și de către artwork-ul materialului discografic. Trupa a rugat diverși oameni cu care a colaborat de-a lungul timpului să trimită mai multe fundaluri, care, într-un final, au alcătuit mozaicul de pe coperta albumului.
Stream/Download: https://umusic.lnk.to/BetterWithYouPR

„Cele mai multe piese sunt precum o călătorie”, a spus solistul Jim Higson, a cărui voce se îmbină cu a chitaristului principal, Daniel McCarthy, pentru a reda discursul muzical. „Cântecele vorbesc despre momentul în care obții ceva și te afli într-o nouă ipostază. Nu am vrut să spunem doar povestea noastră, ci poveștile tuturor celor care ne-au ajutat să ajungem în punctul în care suntem acum, deci track-urile reprezintă o călătorie mult mai lungă.”
Pe album sunt incluse piese precum „Searching”, „Marathon”, „Echoes”, „Ticket To Ride”, „Hypnotized”, „Jesse C’Mon”, și „Good Like This”. „Titlul ‘Better with You’ a fost inspirat din refrenul piesei ‘Echoes’,” a explicat Daniel.

„Am scris despre dorința și necesitatea de a ne reconecta cu oamenii. Am avut în minte publicul de la spectacolele noastre, dar nu ne-am rezumat doar la acest aspect, întrucât se aplică la prietenilor și familiei. Albumul sărbătorește oamenii care te pot ajuta.”

Înregistrat pe parcusul ultimului an, pentru acest album, trupa KAWALA – completată de chitaristul Dan Lee, basistul Reeve Coulson și toboșarul Ben Batten, a colaborat cu o gamă largă de producători de succes, incluzându-i și pe Joel Pott (George Ezra, Shura, Tom Walker), Cam Blackwood (George Ezra, London Grammar), Joe Rubel (Maisie Peters, Ed Sheeran), Dan Bryer (Tom Grennan, Rag’N’Bone Man) și Mark Ralph (Years & Years, Georgia).
În plus, trupa are programat un scurt turneu în Marea Britanie în primăvara anului 2022, începând pe 7 aprilie, în Leeds, și culminând glorios, pe 15 aprilie, la O2 Shepherds Bush în Londra.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT