LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Kavinsky album Reborn

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Kavinsky lansează albumul “Reborn”

După câțiva ani de tăcere și după succesul albumului său de debut „OutRun”, Kavinsky revine cu cel de-al doilea album „Reborn”, incluzand piesa „Cameo", alaturi de Kareen Lomax.

Kavinsky a obținut un succes mare cu albumul său de debut „OutRun”, din 2013, care a fost recompensat cu un Grammy francez.
Cântecele sale au fost prezentate în mai multe reclame (BMW, Volvo, TOTAL, Sony etc.) și jocuri video (GTA IV, Gran Turismo 5 etc.), iar single-ul său „Nightcall” a devenit un clasic și a fost sampleat de Kanye West , Lupe Fiasco și Childish Gambino.

Stream: https://umusic.lnk.to/RebornPR

În 2007, a fost ales de Daft Punk pentru a deschide turneul lor mondial „Alive”, iar mai târziu a făcut un turneu alături de The Rapture, Justice și SebastiAn.

Reborn Track Listing: 1.Pulsar, 2.Reborn feat. Romuald, 3.Renegade feat. Cautious Clay, 4.Trigger, 5.Goodbye feat. Sebastien Tellier, 6.Plasma feat. Morgan Phalen, 7.Cameo feat. Kareen Lomax, 8.Zenith feat. Prudence & Morgan Phalen, 9.Vigilante feat. Morgan Phalen, 10.Zombie, 11.Outsider, 12.Horizon

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT