LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu Culiță Sterp: “Videoclipul piesei “Fericire” m-a uimit, m-au uimit reacțiile oamenilor, fie ele pro, fie contra”

Fost concurent la "Survivor România" de la Kanal D filmat în Republica Dominicană solistul ne-a povestit în exclusivitte cum se simte după ce s-a întors. Culiță Sterp a fost conștient că va avea succes în reality-ul în care a participat, fiind unicul concurent descalificat. Află în continuare ce ne-a povestit într-un interviu exclusiv.

WeLoveMusic: De cine ți-a fost cel mai dor cât ai fost plecat la “Survivor”?

Culiță Sterp: De Daniela și de familia mea.

Pe cine ai sunat prima oară când ai ieșit din competiție?

Pe Daniela, însă după ce am citit mai bine de o oră cele peste 1000 de mesaje pe care mi le trimisese de când am plecat.

Ce ai mâncat și ce ai făcut prima oară când ai ieșit de la “Survivor”?

M-am aruncat direct în mâncarea mamei Geta, am luat o bucată mare de brânză. Îmi era dor de mâncarea tradițională cu care am crescut. N-am știut ce este ăla suc sau fast food decât după ce am început să ieșim în lume.

Cu cine vei rămâne cel mai bun prieten de la Survivor?

Voi rămâne prieteni cu majoritatea dintre foștii mei colegi, sunt mai apropiat de cei cu care am fost de la început, Cosmin, Sebi, Zanni, Ștefan, Jador.

Ți-au crescut numărul de urmăritori pe rețelelele de socilizare?

Da, cu peste 150 de mii de oameni. Probabil oamenii au empatizat cu mine și mă bucur din suflet de susținerea lor, de comentariile pe care mi le transmit. M-au văzut așa cum sunt că om.

Știi că ești celebru nu numai că ai fost la Survivor, dar și că ai apărut în cel mai controversat videoclip, cu Loredana și alți soliști care cântă manele. Te-ai uitat la el?

Bineînțeles, știam ce melodii am înregistrat înainte să plec și doream să văd dacă le-au plăcut oamenilor, dacă au vizualizări, ce comentarii sunt. Acest videoclip m-a uimit, m-au uimit reacțiile oamenilor, fie ele pro, fie contra. Cred că toți ascultăm manele, fie că recunoaștem, fie că nu. Am văzut că a fost controversat acest videoclip pentru că Loredana a ales să cânte cu noi. Puțini oameni știu că este greu să cânți manele, nu poate oricine interpreta acest gen. I-aș invită pe cei care ne judecă să încerce să cânte manele și apoi să comenteze. La evenimente cântăm live, toată noaptea. Dacă îți plac sau nu, măcar ar trebui să existe respect pentru această muncă. Am văzut că și melodia pe care o am cu Vali Vijelie și Liviu Guță, “Gura ta”, a prins foarte bine, a trecut de 30 de milioane de vizualizări.

Cum crezi că se va schimba viața ta după participarea la acest reality-show?

Deja s-a schimbat în bine viața mea după “Survivor România”. Am plecat de acolo cu un bagaj emoțional, sentimental, mental important. M-a ajutat expunerea asta, am devenit mai cunoscut, oamenii m-au văzut așa cum sunt eu ca om. Competiția asta te arată cum ești, nu poți fi fals, pentru că se va vedea la un moment dat și oamenii te vor taxa pentru asta.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT