LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Juan Magan, Florin Salam, Betty Blue, Ruby și Costi au lansat piesa „Bossy”!

După super hitul internațional „Claro Que Și" care a cucerit topurile de specialitate și a adunat zeci de milioane de stream-uri pe platformele digitale, Juan Magan face echipă cu Florin Salam, Betty Blue, Ruby și Costi pentru un proiect inedit și foarte așteptat de public.

Piesa „Bossy” e însoțită de un videoclip hot, dinamic, cu imagini exotice și vibe-uri dominicane, în regia lui Alex Ceaușu. Compus de Juan Magan alături de Costi Ioniță și Jay Maly, „Bossy” îmbină cu succes versuri în limba română și spaniolă, iar sound-ul reggaeton cu elemente fresh dancehall fac din acest single unul cu adevărat „molipsitor”. Numit creatorul genului muzical „Electro Latino”, Juan Magan e producător, artist, remixer și DJ, recunoscut la nivel internațional pentru piesele sale de succes. Hituri precum „Usted” (alături de Mala Rodriguez), „El Llorado (Come Un Nino)”, „Déjate Llevar” (alături de Belina Manuel Turizo, Snova, B-Case) și „Și No Te Quisiera” (alături de Belinda, Lapiz Conciente) au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, ca remixer, a colaborat cu Don Omar, Nelly Furtado, Pitbull, Bob Sinclair și mulți alții.

Betty Blue și-a început carieră muzicală în 2015, când a lansat single-ul „Într-o secundă”, a urmat apoi „La anii mei”, piesă ce a adunat peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube, „Amândoi”, „Inima (alături de Kalif), și „Bine pentru tine” (alături de Matteo). În noiembrie 2019, frumoasa artistă a colaborat cu Adi Sînă pentru „Dulce împăcare”, iar în aprilie a colaborat pentru prima oară cu tatăl său pentru „Tăticul meu, fetița mea”, hit ce s-a clasat pe locul 1 în Trending la scurt timp după lansare și care a adunat peste 28 milioane de vizualizări pe YouTube.

Printre cele mai fresh piese lansate de Ruby se numără „Limonada” (alături de Shift), dar și „Rapido” (alături de Florin Salam și Costi Ioniță), single de succes care a cucerit atât România, cât și Marea Britanie, Germania, Spania și Italia și a adunat peste 23 milionane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei. Recent, artista a lansat împreună cu The Joint Venture, Lennis Rodriguez și Hyemin „Dale Gas“, o piesă K-Pop cu elemente urban despre care am scris aici.

Florin Salam și-a început cariera muzicală în 2002 și este unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști din România. De-a lungul timpului, Florin Salam a lansat piese ce au generat milioane de vizualizări pe YouTube. În anul 2011 a colaborat cu Goran Bregović și a lansat „Hopa Cupa”, piesă ce se regăsește pe albumul „Champagne for the Gypsies” al cântărețului bosniac.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT