LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Jonas Blue & RANI x Finally

we ❤️ music

Jonas Blue colaborează cu RANI pentru “Finally“

Jonas Blue colaborează cu RANI pentru “Finally“. Noul single sosește în timp ce Jonas pornește un drum nou, testând piese noi la spectacole live și cu un turneu sold out în Japonia, o reprezentație pe scena principală la Ultra.

Anul 2022 a fost un program de turnee, care a inclus o rezidență în Las Vegas, spectacole in Ibiza, numeroase seturi consecutive cu DJ-ul și producătorul olandez Sam Feldt – partenerul său în noul lor proiect de colaborare Endless Summer – și nenumărate festivaluri de mare profil, spectacole la Creamfields South, Lollapalooza și Fuji Rock Festival.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FinallyPR

Acum, multi-platină în peste 20 de țări și al doilea cel mai difuzat act de dance din Marea Britanie, după Calvin Harris, lansările lui Jonas – care includ „Fast Car”, „Perfect Strangers”, „Mama” și „Polaroid” – Jonas Blue a adunat peste 19 miliarde de stream-uri globale, 85 de milioane de vânzări individuale, peste 6 miliarde de vizionări video și 130 de certificări Platinum. În prima jumătate a anului 2022, producătorul și șeful casei de discuri Electronic Nature a lansat single-uri, inclusiv colaborarea Why Don’t We, „Don’t Wake Me Up”, care a obținut peste 160 de milioane de stream-uri globale. De asemenea, se află în top 3 cele mai difuzate trupe de dance din Marea Britanie.

Albumul de debut al lui Jonas, “Blue”, este certificat cu aur în Marea Britanie și SUA și a fost câștigător al Brit Breakthrough Award. Jonas a colaborat cu numerosi artisti de-a lungul carierei sale, inclusiv Becky Hill, Rita Ora, Joe Jonas, Paloma Faith, Liam Payne, Tiesto, MK, RAYE, Nina Nesbitt, HRVY, Raye, JP Cooper, Arlissa, Sabrina Carpenter. Pe lângă propriul său material, Jonas a produs remixuri pentru Ed Sheeran și Justin Bieber, James Bay, Ellie Goulding, Regard, Alok, Bastille și multe altele. Producția sa recentă de mare profil include remix-ul lui „My Head & Heart” de Ava Max, pe care l-a și coprodus.

Cântăreața olandeză RANI, care a înregistrat deja peste un miliard de stream-uri și este unul dintre artiștii Push ai MTV, a apărut în hituri de succes precum „Black Magic” a lui Jonasu și „Post Malone” a lui Sam Feldt. După ce a cântat și alături de David Guetta, ea este unul dintre cei mai interesanți artiști noi.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT