LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
bogdan mocanu

we ❤️ music

Bogdan Mocanu: “Sunt egoist, paranoic uneori si posesiv cu iubitele si prietenii”

În urmă cu doi ani făcea parte din proiectul “Puterea dragostei” de la Kanal D și acum este unul dintre cei mai apreciați cântăreți. De curând a lansat un videoclip împreună cu Francesca Ilie, “Gelozia” și am stat de vorba cu solistul despre evoluția sa, cum este el și ce surprize muzicale pregătește cu Jador. Tot Bogdan Mocanu ne-a povestit motivul pentru care nu a plecat la Survivor România iar alte detalii vei citi în interviul pe care ni l-a oferit în exclusivitate:

WeLoveMusic: Mulți te știu de la “Puterea dragostei, când ai participat la emisiunea de acolo?
Bogdan Mocanu: Fix acum doi ani.

Se zvonea că te duci și la Survivor?
Da, sezonul trecut, însă am diabet și nu pot să merg acolo pentru că dacă îmi scade glicemia am o problemă. Nu sunt alergic la altceva și trebuie să mențin un nivel destul de ridicat al glicemiei și dacă nu mănânc proteine risc să ajung pe mâna medicilor.

Cum îți explici că ai un așa mare succes după reality-showul matrimonial la care ai participat?
Acum fac și vloguri, fac și muzică. Au fost mulți concurenți la “Puterea dragostei”, eu, cu Jador și încă doi trei de pe acolo am știut ce să facem cu atenția de pe acolo, am știut să o gestionăm și să o canalizam în chestii productive, astfel încât să evoluăm. Viața m-a învățat să fiu când a trebuit la locul potrivit de fiecare dată și mereu în fiecare seară eu cântăresc ce am făcut în ziua aia că să fiu într-o evoluție constantă, să nu rămân niciodată pe loc și să merg întotdeauna înainte. Mă leg de absolut orice că să îmi ating scopul.

S-a întâmplat ceva la “Puterea dragostei”, te-ai indrăgostit acolo?
Ce-i drept, mi-am pus inima în joc să zic așa de câteva ori dar asta a fost fără să vreau. Pentru că sunt o fire foarte rațională am reușit să trec peste și să iau ce a fost bun din căderile astea, nu m-am ales cu nimic după jocurile astea ale dragostei. Dar mulțumesc lui Dumnezeu, fiecare experiență este ceva din care am ce învața.

Ce înseamnă pentru tine muzica? Cântai și înainte de “Puterea dragostei”?
Mie îmi plăcea muizca, ascultam rap încontinuu, mă duceam la karaoke dar nu mă așteptăm să fac asta profi, dar uite că am avut ajutorul unor oameni ca și Costi Ioniță sau alți prieteni de-ai mei am reușit să fac asta și ușor ușor îmi descopăr stilul meu și să fac chestia asta din ce mai bine, știu că sunt la început că voință este și sănătate să fie, că în rest le facem.

bogdan mocanu si francesca ilie
bogdan mocanu si francesca ilie

În afară de muzică ce mai faci, mergi la sală?
Eu sunt de părere că un om trebuie să știe să facă orice în viață, de aceea am și avut toate joburile posibile. Am fost și tatuator, am fost model, antrenor de fitnes, pictor, hair-stilist, orice. Eu cu Jador ne tundeam la “Puterea dragostei”, acum sunt cu muzica și cu vlogurile. Aș vrea să îmi lansez o colecție de haine, asta este pe lista de priorități, apoi am un proiect în televiziune, despre care nu vreau să vorbesc foarte multe, dar e posibil să se concretizeze. În televiziune cred că o să fie loc pentru mine.

Le faci pe toate, ce zodie ești?
Sunt cea mai rea zodie care e pe pământul asta, sunt gemeni. E rea și pentru cei din jur pentru că nu știi niciodată care față mi-o arăt și care personalitate mi-o afisez, și e rea și pentru mine pentru că afisez o față și în interior eu știu cel mai bine ce e.

jador si bogdan mocanu
jador si bogdan mocanu

Defecte ai?
Defectele mele cele mai mari sunt că sunt posesiv, foarte egoist unori, trag cu casa dacă vrei să o spun așa, un pic pranoic uneori, sunt posesiv și cu prietenii nu numai cu gagicile mele, că să zic așa. Cu toți oamenii din jurul meu. Defecte sunt destule, cu cât mă cunoști mai mult cu atât descoperi mai multe. Asta sunt eu.

Ai prieteni și dușmani… cum se zice…
Am și prieteni și dușmani. Dar să fie sănătoși cu toții pentru că e prea mult rău în lume că să purtăm pică altora. Cînd vine cineva să zică ceva de rău eu ii zic de bine că să vadă că se poate și altfel.

După piesa “Gelozia” cu Francesca ce planuri ai?
Urmează o piesă cu Jador, probabil va fi cea mai bună piesă a mea, de ce zic asta, nu că restul ar fi fost mai puțin bune, doar că acolo ne-am implicat și eu și el, eu cu versurile, am scris-o toată, și el cu linia melodică, și am încercat să transmitem ceva ce va atinge absolut fiecare om care va ascultă, inclusiv pe ține dacă o vei asculta. O să rupă, o ascult din noiembrie de când am făcut-o, și nu mă satur nici acum.

Bănuiesc că dacă Jador e plecat e gata piesa și videoclipul
Totul e gata și vom lansa pe 4 aprilie și va rupe tot.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT