LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Numele tau

we ❤️ music

Bogdan Ioan lansează o nouă piesă: „Numele tău are ceva special, o căldură pe care vreau să o transmit și publicului!”

Bogdan Ioan, cunoscut publicului datorită prestației de top din cadrul concursului de talente Vocea României și câștigătorul ediției din 2018, lansează un nouă piesă: Numele tău. Piesa pune în valoare timbrul vocal armonios al artistului și vine cu un videoclip pe măsură.

Artistul a cucerit publicul instant cu vocea sa incredibilă, iar prima sa apariție în concurs, cover-ul piesei Earth Song de la Michael Jackson, a cumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Prestația sa a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts, iar tânărul i-a impresionat pe cei patru jurați, Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă cu momentul său. Artistul a lansat de atunci o serie de piese precum Friday Mood, If I sau Trezește-mă, iar acum vine cu un nou single, Numele tău, cu care este hotărât să cucerească inimile ascultătorilor.

„Așteptam de mult ziua în care se va lansa Numele tău, pentru că am simțit că piesa are ceva special, o căldura aparte, pe care vreau să o transmit și publicului. Este o piesă în care cred că toată lumea se regăsește sau se va regăsi la un moment dat în viață, pentru că vorbește despre dragostea aia nebună pe care o întâlnești fără să o cauți neapărat. Fie ea puerilă, pentru că trebuie să recunoaștem, dragostea din adolescență ne trezește cele mai nebune gânduri, fie dragostea la care rămâi pentru tot restul vieții. Când am creat piesa împreună cu băieții în studio, parcă ne-a băgat într-o transă și am vizualizat acea „săgeată” care a intrat în el și ea îi devine ca un drog. Neștiind nimic despre ea, o vede la orice pas, în fiecare secundă dintr-o zi cotidiană, iar fără ea intră în sevraj. Ați petrecut nopțile gândindu-vă în fel și chip la persoana pe care ați văzut-o o singură dată, dar vă imaginați cum vă petreceți o viata întreagă alături de ea? Sunt sigur că fiecare din noi a trecut măcar o dată prin acest sentiment. Vă invit să o ascultați cu atenție și să vă reamintiți acele nopți despre care vorbeam!”, a declarat artistul.

Videoclipul piesei este regizat de Liviu Tănăsoiu (aka. Rimenescu), regizor cu care Bogdan Ioan a colaborat și în trecut, iar piesa este compusă de Rozsdas Marius, cunoscut în industrie și sub numele de Magic Juice. Acest compozitor misterios a produs hituri precum “Te pup, pa pa!”, colaborând de-a lungul timpului cu artiști cunoscuți de la noi precum Lora, DJ Sava, Liviu Teodorescu, Nane și mulți alții. Versurile piesei au fost scrise de Andrei Iulian Banica, cunoscut pentrut hiturile „Visele” și „Iubirea mea” by Irina Rimes.
Artist complex, Bogdan Ioan cucerește publicul de fiecare dată cu aparițiile sale pline de emoție și a pregătit o serie de piese fresh, care urmează a fi lansate pe parcursul acestui an, pe canalul său de YouTube.
Bogdan Ioan Online:
Instagram: https://www.instagram.com/bogdan_ioan_official/
Facebook: https://www.facebook.com/bogdanioanofficial
TIK TOK: https://www.tiktok.com/@bogdan.ioan.official.ro

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT