LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
joile si colegii ei

we ❤️ music

Jolie de 1 Iunie în dublă ipostază pe aceeași scenă: solistă & model

Ziua copilului a fost prilej de multe activități pentru copii din toată țară. 1 Iunie a fost o zi specială în care au avut loc o mulțime de activități printre care concerte și prezentări de modă. La un astfel de evemiment a participat și Jolie, micuța artista de 12 ani care a participat în dublă ipostaze. Într-un mall din București a avut loc un eveniment special de 1 Iunie, de ziua copilului, o prezentare de modă iar în deschidere a cântat Jolie - Andreea Roată trei piese pintre care și "Zarurile" și două coveruri "Be Happy" și "Talking to the moon".

Pentru piesa “Zarurile” a avut chiar si decorul din videoclipul lansat, adica cele doua zaruri imense folosite la filmari, Jolie a avut doi dansatori cu care a dansat pe podiumul construit special pentru cei care au defilat in prezentarile de moda cu mamici si copii lor. Iar Jolie a urcat si ea din nou pe scena si a defilat imbracata in mai multe tinute speciale care o faceau sa para o printesa.

mofdel jolie
mofdel jolie

Cine e Jolie?

Jolie a lansat videoclipul piesei „Zarurile” a carei muzica, orchestratie si mix&master este facuta de Alin Radu, textul de Sandel Balan iar producatorul videoclipului este Robert Bratu. „Sunt foarte mândră de această piesă! A apărut datorită profesionalismului și flerului domnului Săndel Bălan același care a reușit să umple sufletele miilor de oameni care au ascultat piesele compuse pentru fata lui încă de la debuturi. Este o piesă energică care nu ii poți fi indiferent”, spunea pustoaica care face canto, modelling si a facut si dansuri.

Primele trei filme din seria „Matrix” vor fi difuzate de Warner TV în luna decembrie, în așteptarea celui de-al patrulea lungmetraj, „Renașterea/ Resurrections”, care va fi lansat în preajma Crăciunului.  Producțiile americane „Matrix/ The Matrix” (1999), „Matrix - Reîncărcat/ The Matrix Reloaded” (2003) și „Matrix - Revoluții/ The Matrix Revolutions” (2003) vor fi difuzate sâmbăta seara, începând cu 4 decembrie.  Scrise și regizate de Lana și Lilly Wachowski și produse de Joel Silver, primele trei filme ale francizei au generat încasări de peste 1,635 de miliarde de dolari la nivel global. Al patrulea va fi lansat de Warner Bros. pe 22 decembrie 2021.  Filmele descriu un viitor în care Pământul este dominat de o rasă de roboți ce au conștiință proprie generată de inteligența artificială creată în secolul 21.  Personajele principale sunt interpretate de Keanu Reeves (Neo), Laurence Fishburne (Morpheus) și Carrie-Anne Moss (Trinity).  Personajele și cadrul în care are loc acțiunea filmelor au fost explorate și
jolie – model

Tanara Jolie este eleva in clasa a 5-a la Colegiul National de Muzica George Enescu din Bucuresti unde studiaza ca instrumente fagotul si pianul. O alta pasiune a ei o reprezinta hainele, autfit-urile, de aici si participarea si colaborarea ei cu agentii de modeling din Romania si Milano. A prezentat moda pe marile podiumuri ale lumii, in Dubai, Paris si Milano dar si in Romania.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT