LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
jenni mi-e sete rau

we ❤️ music

Jenni a lansat piesa de dragoste “Mi-e sete rău”! “Trebuie să muncești ca să ajungi undeva atât în muzică cât și în televiziune”

La început de decembrie Balkanika Records lansează pe piață un nou nume muzical și o piesă de dragoste. Jenni a înregistrat melodia "Mi-e sete rău" la care a filmat și un videoclip plin de culoare despre care puteți află mai multe în continuare.

Noua artistă de la Balkanika Records se numește Jenni, are 18 ani și tocmai a lansat o piesă de dragoste cu un titlu special. Noua piesă interpretată de ea se numește “Mi-e sete rău” iar pentru ea a filmat și un videoclip regizat de Octavian Lucian. “Piesa se numește “Mi-e sete rău” și se referă la un băiat care a plecat, ne-am despărțit dar îmi e dor de el, aș vrea să fie din nou lîngă mine, adică e o piesă de dragoste, de despărțire. Am lucrat la piesă cu Kashta John și Cristi Pascu și am filmat un videoclip cu Octavian Lucian. Filmările au durat de dimineață pînă seară și asta pentru că am filmat două videoclipuri odată. Am schimbat două ținute și totul a mers conform programului”, a mărturisit solista. Care ne-a povestit cât i-a fost de greu să între în showbizul muzical, însă Marius China de la Sprint Music și Balkanika Records i-a întins o mâna de ajutor. “Am 18 ani, numele meu adevărat e Vasilescu Marilena Jeni, am terminat colegiul național de arte Dinu Lipatti și sunt studentă la facultate, anul 1 la jurnalism, sunt la Intact Media Academy. Am participat la concursuri muzicale de mică, am diplome, trofee câștigate de-a lungul anilor. Pașîi către muzică mi i-a îndreptat mama mea, cand aveam patru ani și eram la Palatul Copiilor la modelling. Acolo făceam canto dar facem în cor. Și trebuia să am o varstă mai mare ca să merg singură dar profesoara m-a plăcut foarte mult și am înregistrat prima piesă la 6 ani, e vorba de Andra, “Dragostea rămâne”. O iubesc foarte mult pe Andra, ea m-a inspirat să devin cântăreață. Câteodată ii cânt piesele în festivaluri, însă de multe ori se cer piese în limba engleză. La festival românesc se cântă în română sau de muzică pop în care trebuie să mi aleg una în engleză. Și Mariah Carrey sau Beyonce îmi plac foarte mult. Îmi doresc să devin prezentatoare tv, sunt colaboratoare la Antena Stars, scriu texte și fetele de acolo au văzut că mi place și fac practică la ei. Sunt de părere că dacă vrei să fii în față, pe sticlă, trebuie să și știi ce se întâmplă în spatele camerelor, în culise. Știu că trebuie să muncești ca să ajungi undeva atât în muzică cât și în televiziune. Și în muzică trebuie să ai răbdare. Marius China de la Sprint Music și Balkanika a fost salvarea mea, pentru că la un moment dat am încetat să sper, obosism să aștept. Pentru că e foarte greu și nimeni nu te ajută, iar pentru mine a contat foarte mult. Nu am avut posibilitatea ca părinții mei să mi facă un videoclip. Tot am așteptat să mă descopere cineva. Am văzut că sunt foarte multe voci bune la noi, chiar și copii care cântă pe stradă și nu sunt ajutați. Nu știam cu cine să vorbsc, pentru că nu te-ar lua nimeni așa de nicăieri. Dar am luat legătură cu cei de la Balkanika și iată că am lansat prima mea piesă”, a povestit solista.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT