LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Dima Trofim va fi tată anul acesta

Veste bună pentru fanii și susținătorii lui Dima Trofim, solistul moldovean a anunțat că anul acesta va fi tată.

Fostul solist din LaLa Band și prezentator la Antena Stars și-a anunțat fanii și susținătorii că în 2021 va deveni părinte pentru prima oară.

Dima Trofim va deveni tată de față și acest lucru l-a anunțat la emisiune. „Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs. Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost superfericită”, a spus Dima Trofim, la Antena Stars. „Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație”, a mai povestit prezentatorul de la Star Matinal. „Pe 26, 27 septembrie se va naște. Este fetiță”, a mărturisit Dima Trofim.

Cine este Dima?

Dumitru Gheorghiță Trofim sau Dima Trofim cum este cunoscut în showbizz s-a născut în Chișinău pe 14 ianuarie 1989. A absolvit liceul ”Mihai Viteazu” și universitatea ”Academia de Muzică și Arte Plastice”. A participat în 2008-2009 la Fabrică de Staruri ediția 1, din Republica Moldova, plasându-se printre finaliști. În România a devenit cunoscut în urmă cu 10 ani când a devenit actor în serialul ”Pariu cu Viața” și “O nouă viață” și a făcut parte și din trupa fenomen LaLa Band. A participat la emisiunea ” Dansez pentru Tine”, la “Vocea Romaniei” a fost în reality-showul “Ultimul trib” și s-a lansat într-o carieră solo, de o bună perioada de timp este prezentatorul matinalului de la Antena Stars.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT