LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Iulian Nunucă

we ❤️ music

Iulian Nunucă de la Vocea Romaniei, planuri pentru 2023

Noul câștigător de la Vocea României nu se aștepta să castigie. Iulian Nunucă are o voce deosebită dar nu s a gândit nicio clipă că va câștigă titlul dar și premiul cel mare de I00.000 de mii de euro, despre care ne a spus mai multe.

“Nu mă așteptam să câștig niciodată, chiar dacă mă visam de multe ori câștigând trofeul și titlul de “Vocea României”. În seara aceea, după ce am câștigat Vocea României, am stat și am petrecut alături de antrenorul meu, ceilalți concurenți și antrenori, iar după am ajuns la hotel și abia dacă am putut dormi o oră, două de bucuria ce o simțeam în suflet! A fost cel mai frumos cadou în cei 18 ani pe care l-am primit vreodată, cu o seară înainte de Ajun. Am muncit împreună cu Tudor, iar Dumnezeu ne-a răsplătit munca, trimițându-l pe Moș Crăciun să îmi aducă trofeul “Vocea României”. Cu banii vreau să ajut copiii sărmani și să investesc în cariera mea. Voi cânta mereu, pentru că altceva nu știu să fac și nici nu pot trăi fără muzică. Cu Tudor, ca și stiluri muzicale, suntem foarte diferiți, însă mi-ar plăcea foarte mult să am o piesă cu antrenorul meu Tudor mi-a arătat de multe ori că pot cânta și rock, așa că de ce nu aș putea cânta cu Vama? Colaborarea mea cu Andra Botez, pe scurtă durată, mi-a adus mare încredere în mine. Anul trecut am lucrat împreună, mi-a dat o încredere pe care nu am mai simțit-o în viața mea. Este una dintre cele mai frumoase persoane pe care le cunosc! Sunt mulți concurenți cu care am păstrat legătura! Ce se trăiește la Vocea României nu se poate descrie în cuvinte, ca să trăiești cu adevărat o experiență frumoasă, trebuie să mergi la Vocea României.

Cum e Iulian Nunucă?
“Sunt un om simplu ca oricare altul. Am 2 surori, una de 21 de ani și cealaltă de 28 si un frățior, de 9 ani. Din familia mea cântă tatal meu și sora mea mai mică. În continuare sunt la Colegiul Pedagogic “Vasile Lupu”, din Iași și vreau să îmi termin studiile. Îmi place enorm de mult să desenez, poate voi dezvolta ceva și din pasiunea asta. In câteva cuvinte m as descrie asa: simplu, sensibil, amuzant – câteodată. Din premiul câștigat, abia aștept să îmi cumpăr un microfon și stație să cânt în fiecare zi, pentru că nu am avut niciodată. De la 2023 îmi doresc să fie un an fără boli, fără războaie, îmi doresc liniște, să fim buni și iubitori ca să putem schimba lumea și automat vine și FERICIREA”, spune Iulian Nunucă.
Trebuie să știți că au început înscrierile pentru sezonul 11 Vocea României pe site-ul vocearomaniei.protv.ro

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT