LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
iulia dumitrache cu vali vijelie

we ❤️ music

Iulia Dumitrache, colaborare inedită cu Vali Vijelie. Ascultă „A venit căldura afară”

Iulia Dumitrache, una dintre artistele cele mai apreciate din România, s-a implicat într-o colaborare absolut inedită, însă extrem de potrivită în prag de vară fierbinte. „A venit căldura afară” propune o incursiune în vibe-ul specific sezonului cald, o asumare a bucuriei și poftei de viață. Cei doi artiști reușesc să-și coordoneze perfect timbrurile vocale, iar rezultatul final transmite fix ceea ce și-au dorit producătorii Any1CanMake-it, Ovidiu și Andy.

„Piesa „A venit căldura afară” este cântată în colaborare cu unul dintre artiștii mei preferați pe care eu îi admir și îi ascult de multă vreme. M-am bucurat enorm când am aflat ca Vali este de acord să cântăm aceasta piesă împreună, care cred eu că ni se potrivește atât linia melodică cât și textul. Este o piesă de vară, făcută special pentru toți cei care vor să se distreze vara aceasta. Sperăm din suflet să ajungă să fie ascultată de cât mai multe persoane și să vă placă la fel de mult ca și nouă.”, a declarat Iulia Dumitrache.
Pentru super melodia cu vibe de sezon cald, artiștii au filmat și un videoclip de imagine, un video axat mai puțin pe o poveste narativă, care, pe de altă parte, invită privitorii să se lase purtați de distracția și voia bună transmise de această piesă. Clipul a fost filmat la Royal Palace Ballroom, de echipa Eva Creative Production.
„Lasă-te însoțit, în această vară, de această piesă manifest al distracției și stării de voie bună! Pe ritmurile ei ia cele mai îndrăznețe, dar sigure decizii din viața ta. Nu te teme să experimentezi și să-ți spun că vara nu se doarme, doar se stă în stare… în stare de visare și voie bună.”, conchide Iulia Dumitrache.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT