LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Ioana Ignat - Am vrut sa te sun

we ❤️ music

Ioana Ignat lansează un nou single „Am vrut să te sun”

După ce a cucerit topurile muzicale cu hitul „Dacă tu nu ai fi”, alături de Edward Sanda, ajungând pe primele poziții în clasamentele radio și TV din România, Ioana Ignat pornește într-o nouă călătorie ce se anunță a fi o altă filă de succes și lansează melodia „Am vrut să te sun”.

Cum era de așteptat, piesă este compusă de către Ioana, alături de Edward Sanda, în studiourile GreenEye Music și lansată alături de MediaPro Music & Universal Music România.
Odată cu nouă melodie, Ioana Ignat întră într-o nouă sfera muzicală ce va aduce și lansarea primului sau album. În toată această perioada, Ioana a lucrat în studio multe melodii, atât balade, cât și piese dance cu mesaje puternice, totul culminând cu un material discografic amplu și creativ. „Am vrut să te sun” deschide tracklist-ul albumului, fiind o melodie cu un refren foarte catchy și cu un sound recognoscibil.

Streaming Link: https://IoanaIgnat.lnk.to/AmVrutSaTeSunPR

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesă anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, videoclipul piesei are 64 milioane de vizualizări.

Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uită”, una dintre cele mai populare piese româneșți în mediul online, ce atinge 95 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 58 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesă „În palmă ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți”, „Azi”, „O lume întreagă”, „Singură greșeală” (împreună cu Florian Rus) și Sensibil (Nu am somn). Piesă „Inima Naivă”, lansată alături de Sebastian Dobrincu, a ajuns la 4,5 milioane vizualizări.

În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul „Ultimul Anunț” (2,7 milioane de vizualizări), și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul „Dacă tu nu ai fi” (12 milioane de vizualizări). În 2022, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia „Am ales cu sufletul”.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT