LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
sonny flame

we ❤️ music

Interviu: Sonny Flame “Soția mea m-a filmat în videoclipul filmat în Dubai”

Unul dintre cei mai sexy soliști de la noi este, cu siguranță, Sonny Flame, pe numele lui adevărat Răzvan Mihai Preda.

Tocmai ce a lansat videoclipul piesei “Preferata”, pe care l-a filmat în Dubai, acolo unde a fost, de fapt, în vacanță. Dar mai multe detalii ne-a oferit în interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

WeLoveMusic: Ce mai faci Sonny Flame, ce planuri muzicale ai pentru următoarea perioadă?

Sonny Flame: Planuri nu-mi mai fac, așa la modul exagerat, îmi lucrez piesele liniștit, lucrez foarte bine pe producție cu un puști foarte talentat, Robert Cristian, am licențiat multe piese pe afară, în Rusia, Ucraina, Turcia, spotify merge excepțional. Acum mă ocup și de canalul meu de Youtube pentru că în anii trecuți am lansat piese pe la alte case de producție, comunitatea mea de fani era răspândită și acum am început lucrul să-i aduc într-un singur loc. Și o să lansez din ce în ce mai des piese.

Te-ai gândit și la o colaborare cu un alt artist?

Am văzut că și lumea pe canalul meu îmi mai cere colaborări. Sincer nu m-am gândit. Știi cum e, când faci o piesă, dacă ai toate elementele necesare și nu-ți lipsește nicio piesă din puzzle o scoți și asta e. Dar probabil o să o gândesc viitoarea piesă ca și proiect și să văd cu cine aș rezona. Momentan nu știu, nu-mi dau seama.

Ai lansat o nouă piesă, “Preferata”, la care ai filmat și un videoclip. Cât ai lucrat la ea, care e povestea ei?

Eram într-o seară cu Robert Cristian la studio, despre care ți-am spus deja, îmi arata tot felul de instrumentale, și mi l-a arătat și pe acesta. Și mi-a zis să trag ceva și pe instrumentalul ăsta că e foarte tare. L-am ascultat, mi-a plăcut foarte mult starea și l-am lăsat acolo vreo două luni de zile. Și într-o seară am zis să-l deschid, am fost inspirat și cam în două zile am scris piesa, am trimis-o la mix master și am lansat-o în timp ce eram în vacanță. Nu aveam nicio așteptare și am zis să lansez și eu o piesă. Am văzut că lumea răspunde pozitiv și fiind în vacanță în Dubai, într-un loc atât de frumos am zis să filmez un videoclip.

Cum l-ai filmat?

Cu telefonul și am zis că dacă tot filmează 4k, am zis să tragem niște cadre. Am filmat la Dubai Marina niște cadre, cu mașină. Dar n-am avut niște așteptări și am zis că nu o să iasă. Mai ales că m-a filmat nevasta-mea, iar ea nu ținea bine telefonul. Am certat-o că nu filma bine cadrele, mă gândeam că nu va ieși nimic bine. Dar am avut un băiat care m-a ajutat foarte mult, Stranger îi spune, care e foarte bun pe editare. Când mi-a trimis clipul nu am schimbat niciun cadru, că eu deobicei le schimb. Omul este profesionist.

Ați avut timp în Dubai să vă distrați, să vizitați?

Am stat două săptămâni, am făcut cam tot ce n-am făcut când am fost prima dată. Am mai fost o dată cu Elena, soția mea, acum cinci ani și ne-am dorit foarte mult a ajungem în deșert în safari. Un lucru pe care l-am făcut acum. Atunci am vizitat Abu Dhabi, Burj Khalifa, iar acum am fost mai mult pe relaxare, plajă, am fost în niște resorturi foarte ok, la cele mai frumoase restaurante și a fost foarte bine ieșirea asta din cotidian.

Te-ai întors din vacanță dar timp liber pentru tine mai ai? Te mai antrenezi la sală, deși s-au închis și acestea?

La sală merg mai rar decât o făceam înainte, dar compensez cu antrenamentul de box, de un an de zile merg la antrenamente și îmi place foarte mult genul de efort, cardio, care te face să arzi grăsimile și din cauza asta îmi permit să mănânc cam orice, la orice ora și oricât. Așa mă întrețin. Timpul meu liber e la studio și evit să pierd timpul pentru că nu am mult. Mi-am cumpărat o bandă de alergare, Elenei nu-i place să meargă și facem acasă. Până se deschid sălile.

Ce-ți face cotul, te-ai rănit anul trecut la Survivor, chiar prima oară când ai intrat pe traseu.

Chiar în prima zi, la primul meci, am avut un ghinion fantastic. Nici eu nu mă așteptăm. Adică am plecat cu gândul de acasă să nu mă accidentez și fix asta s-a întâmplat. Ce să zic, ceasul rău. Nu știu ce a fost că nici acum n-am trecut peste momentul acela care m-a influențat negativ pe tot parcursul meu acolo, îți dai seama. Am stat o lună. am avut ligamente întinse, antebrațul s-a umflat, a fost nasol, practic nu-mi puteam folosi brațul drept de care mă ajutăm, să merg pe coate la trasee. Acum mâna e ok, mai trosnește, mă pot folosi de ea, față de perioada aia. Am stat o lună în cap la Survivor, îmi pare rău că doar atât pentru că aveam planuri mari. Adică, dacă s-ar face un season All Stars m-aș duce și gratis. Numai să-mi demonstrez mie că pot, pentru că am ramas eu așa cu o chestie în interior și nu pot să depășesc asta.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT