LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
raisa pe teren

we ❤️ music

Interviu Raisa: “În viitor mi-aș dori mult să colaborez cu Killa Fonic sau Nane”

La doar 17 ani a colaborat deja cu celebrul solist Connect-R și a lansat melodia “Mă îmbrac în cuuvinte”, la care a filmat videoclip așa că WeLoveMusc a stat de vorba cu Raisa și a aflat mai multe de la ea. Ce a ieșit puteți află din interviul exclusiv pe care îl puteți citi în continuare.

WeLoveMusic: Raisa, cum este viața la 17 ani când deja ai lansat 6 single-uri?
Raisa: Din ce în ce mai palpitantă, emoția pe care o trăiesc este unică. Mă bucur că reușesc prin muzica mea să ajung la sufletele oamenilor, să le dau energie bună și să îi bine dispun.

“Mă Îmbracă În Cuvinte” e single-ul lansat împreună cu Connect-R – da-ne un motiv pentru care lumea să dea play la piesă?
E fresh, te bine dispune și este o realitate prin care orice ființă umană trece.

Raisa
Raisa

În videoclipul piesei “Mă Îmbracă În Cuvinte” îți faci intrarea alături de doi câini și ai o scenă în care ești suspendată la 5 metri – cum a fost experiență, ți-a fost teamă?
Deoarece am și eu un câine, experiența cu câinii a fost excelentă, nu mi-a fost teamă de ei deși erau ușor agitați pentru că erau la prima filmare. În schimb, la scena cu suspendarea trebuie să recunosc că am avut o oarecare emoție, dar m-am simțit în siguranță datorită echipei de profesioniști care m-a îndrumat.

Cum este să lucrezi cu producători ca Fly Project sau Connect-R? Când urmează să auzim și prima piesă la care ai contribuit și tu la producția muzicală?
Este o provocare, e ca un examen care mă motivează să mă concentrez și îmi poate pune în valoare pasiunea pentru muzică. Petrec destul de mult timp în studio și sper cât de curând să am inspirație pentru prima piesă la care să contribui.

sexy raisa
sexy raisa

În ultimul an, ești tot mai vizibilă, lansezi piese, mergi în emisiuni – ce s-a schimbat? Unde te vezi peste 5 ani?
Mă bucur că în ultima perioadă am devenit mai prezentă atât prin muzică cât și prin intermediul promovării la tv, că pot aduce oamenilor emoție când mă ascultă cântând. Cred că pentru a ajunge la un anumit nivel este important să lucrezi cu un manager și să ai o echipă, iar eu sunt norocoasă că am astfel de oameni alături. Mă văd o artistă consacrată recunoscută pe plan internațional cântând pe marile scene.

Cum te privesc prietenii și profesorii de când ai devenit o persoană publică?
Nu cred că mă privesc într-un alt mod, însă simt că au încredere în mine și mă susțin.

Ce alte pasiuni ai în afară de muzică?
Dansul a fost prima mea pasiune și a rămas în continuare. De asemenea, ca pe orice adolescentă, mă pasionează foarte tare tot ce ține de modă și make up, caut tot timpul pe instagram noutatiile din domeniu.

sexy raisa
sexy raisa

Ce piesă românească, respectiv internațională ți-ai fi dorit să fie piesă ta?
“God is a woman” – Ariana Grande

Cu cine îți dorești să colaborezi pe viitor?
Pe viitor mi-aș dori mult să colaborez cu Killa Fonic sau Nane.

Ce planuri ai pentru 2021?
Vreau ca piesă “Mă îmbracă în cuvinte” să fie pe radio și să fac școala de șoferi.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT