pepe

Interviu exclusiv! Pepe e melancolic! “Din iubire ies cele mai frumoase lucruri!”

we ❤️ music

Anul trecut Ionuț Nicolae Pascu alias Pepe a realizat o serie de interviuri și concerte pe Youtube, a trecut printr-un divorț recent și a fost cooptat în noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Am stat de vorba cu Pepe despre începuturile sale muzicale dar și ce urmează în cariera sa, așa că vă invităm să citiți următorul interviu exclusiv oferit pentru cititorii noștri.

WeLoveMusic: Pepe, ești unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de la noi însă puțini știu cum și când ai debutat?
Pepe: Eu am debutat prin diverse festivaluri și concursuri pentru tineri însă practic totul a început la un alt nivel când m-am alăturat băieților de la Latin Expres și am început să lucrăm la album. În 1999 câștigăm împreună Amara și imediat după întrăm în Festivalul Mamaia unde am luat locul 2 cu “Nu te mai doresc”. Cred că acesta poate fi punctul de referință și de aici a pornit totul.

Ce amintiri ai din perioada Latin Express?
Nu am stat împreună decât un an dar a a fost un an intens în care s-a lucrat la un album, în care am fost pe drumuri foarte mult fiindcă imediat după Mamaia toată lumea a sărit pe noi.

pepe si andra
pepe si andra

Lansezi piese de suflet și am vrea să ne spui de unde te inspiri. Cine îți este muză? Te inspiri pentru versurile pieselor tale și din viața de zi cu zi?
Atunci când piesele îmi aparțin și sunt compuse de mine cu siguranță oglindesc stări, sentimente pe care le-am simțit și le-am trăit și cred că foarte mulți se regăsesc în mesaj, în versuri. Nu există o muză neapărat sau dacă poate fi numită așa muza este fix viața mea. Poate și de aceea marea majoritate a pieselor mele sunt cu și despre iubire în toate formele ei fiindcă practic ceea ce mi se întâmplă în jurul iubirii se desfășoară.

Ai lansat un proiect special pe youtube. Ne poți spune cum ți-a venit ideea? Am observat că are mare succes.
Sunt niște idei vechi care au stat la sertar niște mulți ani de zile și pe care le-am scos și le-am șters și le-am pus în practică în pandemie ca fiind singura posibilitate să continui să fiu alături de oamenii care mă apreciază. Între timp, această Familie Online s-a mărit foarte mult și am ajuns să ne dorim să fim împreună, chiar dacă separați, online, măcar de două, trei ori pe săptămână, să ne distrăm, să cântăm, să ne simțim bine. Și astfel ne găsim joia la Bar Online alături de prieteni și răspundem la întrebări vorbim despre orice și despre nimic iar duminică cântăm la Concert Online.

pepe la te cunosc de undeva - antena 1
pepe la te cunosc de undeva – antena 1

Ce pregătești pentru următoarea perioadă?
Trebuie neapărat să întru în studio și să finalizez două sau chiar trei single-uri pe care le voi lansa anul acesta. Între timp se lucrează la un proiect ceva mai mare din punct de vedere muzical pe care l-am tot amânat în ultimii 15 ani dar care acum este mai aproape de a deveni realitate că oricând și abia aștept să îl prezint. Mai sunt câteva idei legate de Online iar toate cele trei proiecte actuale Concert Online, Concert Online – Generația Următoare și Bar Online vor continua. Și mai este și “Te cunosc de Undeva” care a intrat deja pe post în timp ce îl filmam. Practic, nu mai este timp de nimic, teoretic, sănătoși le-om duce toate.

Cum îți alegi piesele și colaborările pe care să le lansezi?
Am ajuns la performanța de a mă decide aproape instant. Având propriul label de mulți ani deja, hotărârea este “în casă” și acest lucru îți oferă o siguranță și o independență sporită. Dacă îmi place piesa și o simt nimic altceva nu mai contează. Se face.

connect-r - andra si pepe
connect-r – andra si pepe

Cu cine ai vrea să cânți o nouă piesă? Andra și Connect R au fost ultimii cu care ai colaborat..
Cu oricine și cu toți. La Concert Online m-am găsit cu prieteni vechi, cu artiști mari de tot din industria asta și am legat totdată și prietenii noi și frumoase cu foarte mulți alții cu care probabil nu m-am cunoscut înainte. Toți vor să lansăm piese împreună și deși nu cred că va fi posibil chiar așa, cu unii dintre ei se va și întâmplă. Dacă piesele acelea sunt “pe noi” și într-un fel sau altul ne regăsim în ele, le înregistrăm și le lansăm. Deja sunt multe propuneri în acest sens. Când le vom finaliza, veți afla cu siguranță.

Ce îți dorești pentru anul acesta?
Multă liniște și sănătate fiindcă putere de muncă e. Și restul vine de la sine.

Ce înseamnă pentru tine iubirea? Noul nostru site se numește welove music….
Păi, doar iubirea “îți dă speranța”, nu ??? 🙂 Fără să fie prea mult aș spune că este totul. Din iubire ajungi să te trezești dimineața și să faci ceea ce faci și tot din iubire ies și cele mai frumoase lucruri.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT