LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Paul Diaconescu “Îmi doresc să produc un videoclip muzical și sunt tot mai priceput în a scrie versuri”

Actor în mai multe seriale și filme de televiziune, Paul Diaconescu a cochetat anul trecut cu micile ecrane.

El a participat la reality-showul “Ferma” de la Pro TV dar și la “iUmor” de la Antena 1, unde și-a arătat calitățile vocale. Despre talentele sale am stat de vorbă cu Paul care iată ce ne-a declarat exclusiv pentru WeLoveMusic.

WeLoveMusic: Anul trecut a fost plin pentru tine, ai participat la emisiuni ca “iUmor” și “Ferma”. Ce faci în 2021, ce proiecte ai?

Paul Diaconescu: 2020 a fost un an greu pentru toată lumea, a fost unul neașteptat și pentru mine. Am spus DA tuturor experiențelor ce mi s-au ivit și m-am bucurat din plin de participarea la aceste emisiuni. Anul acesta îmi doresc să lucrez mai aproape cu acei care m-au urmărit la televizor și lansez un curs de Actorie. Se va desfășura în București în zona Dorobanților și este conceput pentru toți cei peste 15 ani. Primul curs are loc în data de 17 iunie, și aștept înscrieri.

Știu că ai experiență cu copii dar nu îți e greu să lucrezi cu mai mulți deodată?

Cu cei mici am lucrat constant aproape 10 ani. Am reușit să lucrez și cu 70 de copii deodată pentru 40 de minute. Ai a fost performanța mea de până acum. Altfel 30,35 de copii în tabăra era ceva normal. Sunt un profesor ascultat pentru că știu să comunic precis cerințelor, reușesc să mă fac înțeles și să le stârnesc curiozitatea și interesul pentru temele date.

Ce vârste trebuie să aibă viitorii tăi învățăcei?

15+;-80.

Ce anume îi înveți?

Să-și dezvolte simțurile, să conștientizeze emoțiile și să le controleze, să se bucure de joc și de lucru în echipă. Sunt multe de învățat la un curs de teatru, întrebați mai bine un psiholog care sunt avantajele, și le va descrie într-un eseu luuung.

Tu la ce vârstă ai început să joci teatru? Să iei lecții de teatru – artă dramatică?

Am început să joc în trupa de teatru ,,Altfel” încă din clasele primare și am jucat în engleză până într-a XI-a. La liceu am început să fac naveta la București la școala Danielei Minoiu, Midacris când deja eram conștient că voi urmă o carieră în teatru.

Cum te mai simți după problemele de sănătate avute? Ai mai fost la sală, faci sport?

Sunt aproape recuperat în întregime. Fac mult sport. Curând am să reiau și antrenamentele la box. Sunt fericit că sunt sănătos și tocmai de aceea profit cât pot de mult de ce-mi oferă viața.

Ai mai filmat reclame? Ai mai fost la castinguri de filme? Unde te mai vom vedea?

Reclame filmez dar cariera de actor de reclame nu mă mulțumește. Am mai lucrat în două scurt metraje care urmează să fie lansate, unul al Alinei Șerban și altul la Vlad Ștefan. Ambele sunt acum în etapa de festivaluri și adună premii. Urmează episoade noi în “Lecții de viață” și curând sper și un lung-metraj.

Proiecte de seriale tv există? Îți e dor să joci într-o producție lungă?

Îmi este foarte dor de serial și din păcate nu am mai dat de mult casting la vreunul.

Ai mai participa la un reality show? Te-ai fi dus în Asia Express sau Survivor?

Absolut!

La iUmor ai cântat. Nu te bate gândul la o carieră în domeniul muzicii? Sau să scrii versuri pentru alții.

Îmi doresc să produc un videoclip muzical. Da. Sunt tot mai priceput în a scrie versuri. Vă țin la curent când se întâmplă!

Ai multe talente dar ne poți spune ce nu se știe despre tine? Ce alte pasiuni ai, ce colectionezi…

Am prezentat o gală de box la Pro acum doi ani, gala Sas Gym. Eu cred în mine în această zonă și promit să mă mai vedeți cu microfonul în mână în jumătatea ringului cât de curând. Nu colecționez altceva afară de amintiri. Sunt pasionat de tenis de masă. dar obsesia mea rămâne actoria.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT