LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Interviu: Oana Stancu “Muzica a fost mereu marea mea dragoste”

Fanii LaLa Band și ai serialului "Pariu cu viața" o știu pe Oana Stancu încă de la debutul producției. Din fericire, tânăra a trecut printr-o schimbare radicală, slăbind foarte mult.

WeLoveMusic a stat de vorbă cu solista și iată ce am aflat!

WeLoveMusic: S-au împlinit anul acesta 10 ani de la lansarea LaLa Band și a serialului “Pariu cu viața”. Ce îți aduci aminte de la preselecții?

Oana Stancu: Da, au trecut 10 ani. 10 ani în care am făcut atât de multe lucruri și care totuși, nu știu când au trecut. Am niște amintiri din acea perioadă foarte vii în minte. Îmi aduc aminte tot ce am trăit din momentul în care am văzut anunțul. Îmi aduc aminte emoțiile copleșitoare pe care le-am avut la casting. Îmi aduc aminte până și cu ce eram îmbrăcată (râde) Îmi aduc aminte primele repetiții de actorie, cum mi-am cunoscut colegii/ echipa și repetițiile de dans la care îmi era teamă că nu o să fac față.

Îți de dor de atmosferă, de colegi? Cu cine ții legătura?

De fiecare dată când îmi aduc aminte mă izbește un val de nostalgie. Am avut parte de niște momente minunate. A fost o perioadă foarte intensă și plină de tot felul de întâmplări. Am trecut prin momente amuzante, momente de seriozitate maximă, de concentrare și prin multe ore de muncă. Dar momentele în care vedeam rezultatul final la televizor, erau incredibile. Îmi e sincer foarte greu să descriu asta în cuvinte. Într-un fel cred că mai țin legătura cu toată lumea pentru că îi văd pe colegii mei foarte des pe social media și îi susțin în tot ce fac.

Am observat o mare transformare la tine, ai slăbit foarte mult. Ne poți spune câte kilograme ai cum?

Sincer, nu știu câte kilograme am. Am renunțat de foarte mult timp la obsesia cântarului și la tot felul de măsurători și de restricții absurde în ceea ce privește mâncarea. Cred că trebuie să fim echilibrați în tot ce facem. Să găsim un echilibru atât pentru mese, cât și pentru sport. Și să trăim fără să ne frustrăm sau să ne extenuăm. Mănânc ce îmi place, dar găsindu-mi acest echilibru, nici nu fac excese și nici nu mă infometez. Fac mișcare atât cât simt și o fac pentru că îmi da o stare mai bună, nu cu scopul de a slabi.

Ce legătură mai ai acum cu muzica?

Muzica a fost mereu marea mea dragoste. Muncesc mult în studio alături de Andu Karman, un producător foarte talentat de la care am mereu de învățat. În afară studio, lucrez la tehnica vocală cu Maria Stepovenco, cel mai bun vocal coach pe care aș fi putut să îl am. Maria m-a făcut să evoluez nu doar ca tehnică, ci și ca încredere în mine. Am un canal de youtube, unde vă aștept cu mare drag. O să găsiți acolo piesele mele dar și niște cover uri de care sunt foarte mândră. Și chiar aștept un feedback pentru cea mai recentă piesă, “Come and Dance”.

O vreme ai lucrat în spatele camerelor. Nu te-ai gândit la o revenire în muzică? Sau ca și actriță?

Am lucrat în spatele camerelor câțiva ani chiar. Am învățat o grămadă de lucruri și am cunoscut foarte mulți oameni. La o revenire în muzică lucrez deja de câțiva ani. Și mi-ar plăcea foarte mult și o revenire în actorie.

Cum arăta o zi pentru tine în pandemie?

Recunosc că nu am suportat perioada în care am fost complet închiși în case foarte bine, dar m-am descurcat. Așa că nu mă gândesc la perioada asta atât de dramatic, ci încerc să fac ce pot, ținând cont de restricțiile care sunt momentan în vigoare. Am făcut multă muzică în perioada asta, am inregistrat și mai multă, am filmat, am făcut sport și am multe proiecte în continuare. Life goes on, ca să zic așa. Sunt un om care atunci când vrea să facă ceva găsește soluții indiferent de circumstanțe.

De ce îți e cel mai dor? Ce îți dorești pentru următoarea perioadă?

Îmi e dor să plec în vacanță, să merg la evenimente și să ies în oraș ca pe vremuri. În următoarea perioadă îmi doresc să îmi iau o vacanță, în primul rând. Ca apoi să mă întorc în studio plină de energie, să filmez următorul clip, să îmi petrec timpul făcând ceea ce îmi place și alături de oamenii dragi.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT