LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Aura B - Trakata

we ❤️ music

Aura B a lansat “Trakata”, o piesă exotică și plină de pasiune

Fermecătoarea solistă româncă din Londra revine în atenția fanilor ei cu un nou videoclip la piesa "Trakata". Aura B vă va surprinde și de această dată cu imaginea nouă pe care o afișează în aceste filmări și care i-au luat ore întregi de schimbări, deși nu este cea pe care o are în viața de toate zilele. Schimbarea este radicală și vă va surprinde, cu siguranță.

Pentru cei care vor urmări acest videoclip trebuie să afle că Aura B și-a schimbat total look ul pe care îl știți din videoclipul anterior la piesa „Quedate Aqui”. De data aceasta nu mai este prințesa din povești, ci o tipă exotică ce se remarcă imediat prin coafură, ținută și unghiile foarte mari pe care și le-a făcut special pentru aceste filmări. “Trakata” este noua mea piesă în stilul urban latin dancehall, melodie foarte dragă mie care sper să vă încânte. Am lucrat cu mare plăcere la aceasta care a fost scrisă de mine și de Arianny Escalona, atât muzica, cât și textul iar de producția muzicală s-a ocupat Donner. Mi-a făcut o imensă plăcere să lucrez la acest proiect cu acești columbieni talentați, iar acesta nu este singurul. Videoclipul piesei a fost filmat în clubul Silver din Londra care este patronat de un român și căruia îi mulțumesc pe această cale pentru locația minunată în care ne-a găzduit pentru realizarea videoclipului. La acest videoclip am lucrat cu aceeași echipă cu care am lucrat și la “Quedate Aqui” și cărora le mulțumesc enorm pentru seriozitatea, perseverența și munca depusă. Mulțumesc regizorului Lotfi Kaz ( https://instagram.com/lotfikaz?utm_medium=copy_link ) pentru talentul și creativitatea sa și bunei mele prietene Sussane Decaux (Suzy) https://instagram.com/suzy.assia?utm_medium=copy_link pentru machiajul excepțional dar și pentru vestimentația pe care am purtat-o.

Făcutul unghiilor au durat vreo 6 ore să le fac (sunt făcute de Martha, o poloneză foarte talentată). Părul mi-a fost făcut într-un salon profesional afro din Tottenham și care a durat maxim 4 ore, deci 10 ore au durat toate pregătirile. Iar vestimentația a fost făcută special pentru acest videoclip, am fost foarte încântată de ideea designerilor care au avut-o pentru mine. M-am simțit puțin ciudat îmbrăcată așa, puțin incomod, dar totul a decurs perfect până la final, fără probleme. Filmările au durat ceva, vreo 10 ore să zic deși au fost mult mai multe dar am luat și pauze. Coregrafia fetelor din videoclip a fost realizată de Patience https://instagram.com/patiencegop?utm_medium=copy_link care e o dansatoare foarte talentată și căreia îi mulțumesc pentru echipa de fete cu care am lucrat. Modelul din videoclip se numește Bogdan Vlad, un băiat extrem de serios și șarmant pe care l-am cunoscut prin intermediul lui Duțu Iacob de la “Puterea Dragostei” cel care a făcut furori în Turcia”, ne-a povestit Aura B. Și tot ea ne-a mai spus și despre celălalt coleg al ei de filmare. “Nu în ultimul rând vreau să vă spun că am mai avut un participant minune: Togo, un câine extrem de frumos și care, spre surprinderea noastră a fost foarte ascultător. Regizorul nu a prea fost de acord cu participarea lui Togo la filmări pentru că spunea că e destul de greu să filmezi cu animale dar până la urmă l-am convins și, surpriză, a fost foarte încântat de frumusețea și atitudinea lui chiar dacă la început spunea altceva”, a povestit solista. Care ne-a mai spus că fetele din videoclip sunt prietenele ei și le mulțumește pentru răbdarea de care au dat dovadă la filmări. Vă invităm să urmăriți videoclipul în continuare și să ne spuneți părerea voastră.
Link Instagram : https://www.instagram.com/aurabofficialmusic
Link Facebook : https://www.facebook.com/aurabofficialpage
Link TikTok : https://vm.tiktok.com/ZM8orPRbj/
Link Spotify : https://open.spotify.com/artist/1bwcN8Q0BYVzACrcvPbHDR?si=LYGQFSJLSCSwRV-DT5SIwA
Link Youtube : https://youtube.com/c/aurabroscareanu

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT