LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Minelli

we ❤️ music

Interviu: Minelli “Intenționez să îmi pun și numele Minelli în buletin”

Toată lumea o știe după pseudonimul Minelli, însă numele ei adevărat este Luisa Ionela Luca și o vreme a făcut parte din trupa fenomen Wassabi.

A lucrat solo și a făcut o mulțime de piese bune, printre care și “Mariola”, iar acum ne-am gândit să facem un interviu exclusiv pentru cititorii noștri pe care îl puteți citi în continuare.

WeLoveMusic: Pentru început, ne-am dori să ne spui care este numele tău adevărat și de unde vii. Cine este Minelli?

Minelli: Hello, hello! Luisa este numele meu adevărat, însă intenționez să îmi pun și Minelli în buletin, pentru că multă lume are impresia că așa mă numesc. Minelli este o artistă și compozitoare care a început toată călătoria asta de mică.

Când ți-ai dat seama că muzica este viitorul tău? Că asta vrei să faci mai departe?

Am început de mică să cant și nu am avut un moment în care să zic: “Gata, asta vreau să fac!”, pur și simplu totul a venit de la sine și am mers pe drumul ăsta.

Cum ai ajuns în București și la ce vârstă ai decis să te muți în capitală?

La 16 ani am ajuns în București pentru a face parte dintr-o trupă manageriată de Marius Moga și așa m-am decis să mă mut din Slobozia.

Ai făcut parte din trupa Wassabi. Am vrea să ne povestești cum ai ajuns să faci parte din ea?

Marius Moga cauta să întemeieze o trupă de fete și pot să spun că am fost omul potrivit la locul potrivit. M-am întâlnit cu el la studio, am cântat câteva piese și așa a decis că voi face parte din trupă.

Au fost momente când te-ai gândit să te ocupi de altceva în afară de muzică?

Da, au fost câteva momente când am vrut să renunț. Muzica nu e cel mai stabil domeniu, însă cred că tocmai momentele grele te întăresc și trebuie să rămâi, să insiști, pentru a reuși ce ți-ai propus.

Piesa “Rampampam” sună foarte bine. Ce ne poți spune despre ea, cu cine ai lucrat, care e povestea din spatele ei?

Mulțumesc, mă bucur că are un feedback foarte bun. Piesa este compusă alături de Viky Red, un producător cu care colaborez de mult timp și este o piesă de dragoste în care sper să se regăsească multă lume.

Ai colaborat cu Vanotek multă vreme. Mai lucrați împreună?

Da, este unul dintre producătorii cu care lucrez foarte relaxat și da, colaborăm atât pentru proiectele noastre, cât și pentru altele noi, cum ar fi Bastard, proiect care funcționează foarte bine afară.

Ce planuri ai pentru următoarea perioadă? Colaborezi cu cineva anume?

Fiind o perioadă încă incertă, prefer să nu îmi mai fac planuri, dar voi continua să compun atât pentru mine, cât și pentru alți artiști. Sunt câteva colaborări care așteaptă să iasă la lumina curând.

Perioada asta ți-a schimbat obiceiurile, acum când se stă mai mult în casă? Ți-ai descoperit noi pasiuni?

Nu mi-am schimbat din obiceiuri, am stat mai mult cu familia, mi-am văzut părinții mai des, am compus, am desenat/ pictat, renovat etc.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT