LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
New Vegas Show

we ❤️ music

“I’ve Got You Under My Skin” – Un concert-eveniment la Sala Radio cu New Vegas Show & Petru Călinescu si Maximilian Muntean

“I’ve Got You Under My Skin” – Un concert-eveniment ce promite a se ridica la înălțimea repertoriului “The Great American Songbook” (popularizat, de-a lungul deceniilor, de mari artiști precum Frank Sinatra, Dean Martin, Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Billie Holiday, Tony Bennett, Michael Bublé și mulți alții).

O întâlnire magică pe scena Sălii Radio între New Vegas Show cu Petru Călinescu și Maximilian Muntean, un duo vocal de jazz/swing care și-a câștigat, cu pasiune și o dragoste autentică pentru acest repertoriu, de-a lungul a 8 ani de activitate, un loc bine-meritat în peisajul muzicii de calitate din România – și Big-Band-ul Radio (condus, începând din această stagiune, de dirijoarea Simona Strungaru), un ansamblu muzical de referință, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Un spectacol care va transporta negreșit publicul într-o altă eră, în care swing-ul și eleganța erau la putere. În care oldies-urile de azi erau hit-urile momentului. În care, orice ai fi zis sau ai fi făcut (vorba lui Duke Ellington), “it don’t mean a thing, if it ain’t got that swing!”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT