LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Mattyas “Cred în continuare în mine și în proiectul meu muzical”

Toată lumea îl știe drept Mattyas, solistul sexy care a rupt piața internațională cu piese precum "Secret love" sau "Missing You".

Numele său adevărat este Valentin Florea iar solistul ne-a povestit cum era viața cu limuzină la scară, pe vremea când avea succes și cum e acum, când s-a dedicat mai mult unei cariere de antrenor de fitness.

WeLoveMusic: Salutare Valentin. Sau Mattyas. Ce mai faci perioada asta?

Mattyas: Unii dintre noi au stat izolați. Am contactat acest minunat virus, am ieșit din izolare. Mi-a fost răuț în primele 3-4 zile, am avut simptomele de gripă, cu frisoane, dureri de cap crunte, ușoare amețeli, dureri de oase în primă fază. Am stat numai în pat două săptămâni, mi-a înțepenit spatele. În zona cervicalo toracică am niște dureri din cauza faptului că am stat foarte mult în pat.

Tu care erai foarte activ, mergeai și la sală…

Exact. Și dintr-o dată să stai numai în pat, este crunt. Am avut o formă relativ ușoară, am avut dureri pe etape, foarte pervers virusul ăsta. Febra n-am făcut deloc, am avut starea asta de oboseală cruntă.

Ai pierdut ceva perioada asta?

Am avut mult de pierdut cu toții din cauza virusului. Noi cei independenți am avut de pierdut din cauza izolării, cei din show-biz și din sălile de sport am fost foarte afectați.

Acum s-au închis și sălile de sport…

Da, și Otopeni este în carantină din cauza că mulți din Ilfov lucrează în Bucureșți și contactează virusul și-l aduc acasă unde locuiesc. Îl iau de pe la locurile de muncă, de pe unde au activitate și după aia vin acasă. Acum s-au închis sălile și în București. Mi se pare o prostie să închizi sălile de sport, sincer. Ai nevoie de mișcare pentru o viață sănătoasă și pentru o imunitate bună. Era reclamă aia la tv, pentru o viață sănătoasă faci mișcare 30 de minute pe zi. Unde mai e propaganda aia pro mișcare? Pentru organism și imunitate. Eu am avut sala deschisă în permanență într-un an de zile, am mers mai departe, iată că abia după un an de zile am contactat virusul de la o clientă care a fost cam inconștientă, a ingnorat simptomele, nu și-a dat seama de ele de la început și uite așa am luat și eu virusul. Dar din atâția clienți cât am avut, din 20 și ceva de clienți activi, n-am contactat decât eu. Repet, într-un an de zile de activitate acum m-am îmbolnăvit. După 6 zile la contactul cu ea am făcut coronavirus.

În urmă cu ceva ani când ai lansat “Secret Love” și “Missing You” erai tratat că un rege…

În Grecia, da, în perioada aceea m-am bucurat de foarte mult succes. Imaginează-ți că la vremea aceea am cântat în noaptea de Revelion la X Factor Grecia, cea mai populară emisiune a lor, era live. Am cântat în direct cu 15 minute înainte de miezul nopții. Am fost invitat special la ei, cum la noi X Factor, Vocea. Mai mult de atât n-aveam cum să fiu în momentul ăla în Grecia, era apogeul.

Cum era viața ta atunci?

A fost o perioadă incredibilă la care doar visam în copilărie, nu mă așteptăm să mi se întâmple vreodată. Pentru că era acel respect datorat succesului pe care îl aveam la vremea respectivă. Respectul care se maifesta prin multe facilități precum limuzina la hotel care te ducea la concert, fanii care mă așteptau, hoteluri de cinci stele. Îmi aduc aminte cum eram cazat la hotelurile de cinci stele. La filmările videoclipului „Secret Love” în Athena am fost cazat la cel mai luxos hotel, la care au fost cazați foarte mulți artiști cunoscuți, multe vedete de la Hollywood precum Madonna și Sean Paul.

Dar îți e dor de vremurile alea?

Evident că îmi e dor, ce-i drept, eu de când am deschis sala asta care îmi poartă numele și e a mea de vreo 5 ani de zile, m-am izolat. Sala se numește “Fit for U by Mattyas”, o am cu Mircea Brânzei, îmi e prieten și ne-am asociat la vremea respectivă. Am atras clienții cumva cu numele. Și mulți mă întreabă ce-i cu mine și de ce m-am izolat între patru pereți.

Păi și de ce te-ai izolat acolo?

Eu cumva obosit și cu toată nebunia asta din showbiz care te consumă deși e o lume frumoasă, te lasă fără resurse. M-au afectat problemele mangeriale din trecut și cumva am pierdut trendul… S-au întâmplat multe, n-am gestionat bine situația și am vrut să mă liniștesc, să fac ceva pentru a avea mai multă liniște și un echilibru financiar pentru că concertele încep să dispară când nu mai ești pe val, pe sticlă. Sătul de concertele până la 5 dimineață în club, am vrut să am ceva al meu, ceva liniște psihică și stabil financiar. Doar că, ce-i drept, sunt făcut pentru scenă  și o iubesc, mi-e dor de scenă. În ultima perioadă mi-a și ieșit.

Dar muzical mai faci ceva după piesa cu Tara?

Urmează să lansez o piesă nouă cu tot cu videoclip, filmez pe 17 aprilie, trebuia să filmăm mai devreme dar dacă m-am îmbolnăvit…. Este o piesă nouă, o colaborare cu Park Place. Îl gășiți pe Youtube, a avut și el succes. Și filmăm videoclip, avem o piesă de vară, de clubăreală, sperăm să ieșim cu ea. Sunt convins că din iunie vom ieși și vom fi mai relaxați. Dar din toamnă am senzația că o luăm de la capăt. Acum o să filmăm în studio led. Piesa nouă este semnată cu Marius China de la Sprint Music.

Tu ar trebui să ai o revenire cu o echipă bună în spate…

Așa zic și eu, ba chiar să fiu mai bun. Cred în continuare în mine și în proiectul Mattyas, nu știu în ce direcție o va lua sau cum o va lua, dar sunt convins că voi colabora cu oamenii potriviți și o echipă bună sunt convins că voi face o treabă foarte bună. De asta sunt conștient. Având sala trebuie să te ocupi și de ea, nu are nimeni grijă de ea ca tine. Am mai fost plecat în niște concerte prin Pakistan, cu Naționala artiștilor și n-a mers. Dacă vrei să faci un lucru de calitate trebuie să-l faci cu mâna ta. Trebuie să ai o echipă cu oameni din familia ta, îl aștept pe fratele meu care e plecat în Anglia. O să-l învăț pe el tot ce e de învățat. Să am timp la dispoziție și să mă ocup de cariera mea.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT