LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alvaro Soler face echipa cu David Bisbal pentru piesa A Contracorriente

we ❤️ music

Alvaro Soler face echipă cu David Bisbal pentru piesa “A Contracorriente”

Alvaro Soler face echipă cu David Bisbal pentru piesa “A Contracorriente”. Titlul melodiei înseamnă împotriva curentului și este specială pentru toți cei care au avut de suferit în ultima perioadă.

De când a lansat primul său hit în 2015, Alvaro Soler și-a folosit succesul pentru a sărbători dragostea sa pentru diferite culturi și oameni și pentru a comunica o dragoste pentru viață. “Viața este scurtă, trebuie să te distrezi și să înveți ceva nou în fiecare zi”, a declarat despre principiul sau de viață.

Acesta a trăit în mai multe țări, învățând 6 limbi străine. “În timpul pandemiei, mi-am dat seama că și cele mai simple momente pot fi magice și că avem nevoie de muzică pentru a fi împreună și a ne încarcă bateriile”, a mai declarat artistul.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/AContracorrientePR

“Mereu am dorit să colaborez cu David, doar că programul nostru nu a permis asta. Eram într-un studio din Madrid, când i-am arătat piesă lui Bisbal. Totul a fost foarte natural.”, a spus Alvaro despre colaborare. Alvaro Soler a revenit în 2021 cu albumul “Magia”, care a reușit să îi aducă 4 discuri de aur în 4 țări diferite. Totodată, acesta a acumulat peste 1,2 miliarde vizualizări, a primit rol de jurat în “THE VOICE KIDS” și poate fi ascultat și în noul film Encanto.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT