LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Interviu: Letty “Mi-ar plăcea foarte mult să locuiesc în America”

Colaborează de ceva vreme cu Kalif și formează un cuplu atât în muzică dar și în viață reală.

Așa că WeLoveMusic a stat de vorbă cu solista și a aflat mai multe detalii interesante pe care le puteți citi în interviul exclusiv următor.

WeLoveMusic: Cine e Letty și de unde vine numele?

Letty: Letty este un om normal, cu aspirații înalte, care iubește muzica din tot sufletul. Încă de mică, familia mea și prietenii m-au alintat “Letty”, derivat de la “Letiția” , așa că am ales acest alint deoarece mă reprezintă în totalitate.

Care este numele tău adevărat și cum ai intrat în muzică?

Numele meu adevărat este Roman Andreea Letiția. Când eram mică, am încercat diverse activități cum ar fi teatru, dans, modelling,etc, dar muzica a rămas în viața mea.

Ce înseamnă muzica pentru tine?

Muzica pentru mine înseamnă totul, muncesc de la vârsta de 4 ani în acest domeniu și nu am de gând să mă las niciodată.

Când ți-ai dat seama că vrei să devii artistă?

De mic copil mi-am dat seama că vreau să devin artistă, mi-a plăcut mereu să-i încânt pe oameni prin muzica mea, mi-a plăcut mereu să fiu în lumina reflectoarelor și mi-am dorit mereu ca oamenii să se regăsească în muzica mea.

Care este legătura ta cu Kalif ? Aveți câteva piese de succes împreună?

Legătura mea cu Kalif este foarte specială, cunoscându-l pe Kalif mi-am dat seama că nimic nu este întâmplator și că totul se întâmplă cu un scop. Piesa “Iubește-mă și atât” a fost prima melodie pe care am lansat-o împreună și în prezent are 13 milioane de vizualizări.

Cum a fost perioada asta de pandemie pentru tine?

Perioada aceasta de pandemie a fost destul de grea pentru mine deoarece anul acesta susțin examenul de bacalaureat în condițiile acestea și este foarte epuizant pentru mine, dar sunt pozitivă și știu că într-un final o să fie bine.

Ne poți spune ce alte pasiuni ai în afară de muzică? Ce-ți place să faci în timpul liber?

În afară de muzică, îmi place foarte mult psihologia. În prezent mă pregătesc pentru Facultatea de psihologie pe care vreau s-o urmez deoarece este o modalitate prin care pot evolua psihic și sunt foarte interesată de psihicul uman să aflu cât mai multe despre el.

Dacă ai putea să fi o melodie care ar fi aceasta?

Nu mă definește doar o singură melodie, cu siguranța aș îmbina mai multe melodii și mai multe genuri muzicale, majoritar ar fi totuși din repertoriul lui Whitney Houston.

Cu cine colaborezi în acest moment și ce surprize muzicale pregătești?

În acest moment pregătesc multe surprize, eu sunt mai secretoasă de fel și nu-mi place să le stric. Urmează piese în colaborare cu Asu și Kalif și nu numai.

Cu cine ți-ai dori o colaborare muzicală de la noi sau de afară?

Îmi place foarte mult de Summer Walker, stilul ei, vocea ei, melodiile ei mă inspiră. Cu siguranță aș alege să cânt alături de ea.

Ce îți doreșți pentru următoarea perioadă?

Îmi doresc să trec cu brio peste BAC, admiterea la facultate după care să mă dedic din nou 100% muzicii.

Ați avut parte în ultima vreme de o vacanță?

Ultima vacanță pe care am avut-o a fost de revelion. Am plecat cu niște prieteni la munte vreo câteva zile pentru a ne relaxa, dar demult nu am mai avut o vacanță într-o țara străină și sincer mi-e foarte dor.

Dacă ai fi o floare care ți-ar plăcea să fi?

Ghiocelul reprezintă simbolul primăverii, al inocenței dar este și puternic deoarece reușește să străpungă stratul de zăpadă ca să înflorească. Așa sunt și eu, indiferent de obstacole în ciuda faptului că sunt o fire sensibilă, reușesc să fac ceea ce îmi propun.

Dar o pasăre?

Cred că aș alege vulturul. Vulturul este cea mai liberă pasăre a cerului, el zboară la înălțimi mari unde nicio pasăre nu poate zbura. Este impunător și puternic, ceea ce mă face să mă regăsesc în aceste caracteristici .

În ce țară ți-ar plăcea să locuiești?

Mi-ar plăcea foarte mult să locuiesc în America. În urmă cu 4 ani am câștigat un concurs “Biggest Talent” care a avut loc în Las Vegas și pur și simplu atunci am descoperit frumusețea Americii și a devenit locul meu preferat.

Ai un mesaj pentru cititori?

În primul rând vreau să le mulțumesc oamenilor care sunt alături de mine și care mă susțin în cariera mea și să nu uitați să va iubiți, să vă apreciați și să munciți pentru ceea ce va doriți cu adevărat deoarece imposibilul poate deveni posibil!

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT