LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
johny romano

we ❤️ music

Interviu Johny Romano: “Îmi doresc un duet cu Connect-R”

În mai puțin de câteva zile de când a lansat videoclipul piesei "Na Janau”, aceasta a devenit virală și l-a făcut pe Johny Romano cel mai ascultat artist. Vinovați au fost Connect-R alături de Hood Famous și Sprint Music care datorită promovării l-au făcut faimos odată cu piesa. Am stat de vorbă cu solistul și iată ce am aflat pentru cititorii WeLoveMusic.

WeLoveMusic: Spune-ne te rugam despre piesa nouă și ce înseamnă titlul ei?
Johny Romano: Melodia “Na Janau” este cu adevărat esența a ceea ce sunt eu că om. Cuprinde ambele stiluri de muzică de care sunt îndrăgostit încă de când eram copil, rap și muzică lăutărească. Piesă a fost construită foarte organic, foarte natural. Refrenul a apărut în primul minut în care am auzit instrumentalul. Impreună cu nenicu (Relu – Connect-R) am înregistrat și chiar după primul play în cel mai rudimentar stagiu al ei, ne-a bucurat maxim! Efectiv dansăm în studio împreună și abia ne cunoșteam de foarte puțîn timp. O muzică care îți este drag să o faci merită făcută! “Na Janau”, care înseamnă “nu știu“, îmi doresc să inspire curajul de a recunoaște asta… “nu știu”! Melodia “Na Janau”, oferă o alternativă și nu cere nimic, este pentru orice om. Asta îmi doresc să inspire, libertatea de a te distra cum făceam când eram copii!

Câți ani ai si care e numele tău adevărat?
Am 24 de ani, acum două duminici i-am implinit și numele meu adevărat este Dragomir Dorin. Johny este porecla mea de când eram copil.

Cum te-a descoperit Connect-R?
M-a filmat un prieten când cântăm și mi-a dat tag la toate vedetele pe instagram. S-a întâmplat să vadă Connect-R și i-a scris. Și eu nu l-am crezut, impătuream niște haine și i-am zis că nu-l cred. Și apoi mi-a scris mie, să merg la studio, că-i place ce fac. M-a întrebat dacă scriu versuri și i-am zis că eu daurimele pe loc, și m-a chemat să vadă dacă e adevărat. Asta s-a întâmplat în iulie.

Cum l-ai putea descrie în câteva cuvinte pe Connect-R?
Un cuvânt e de ajuns, minunat, un om uns cu toare alifiile și un producător fantastic, nu mă așteptăm. E om în primul rând. Un artist foarte bun și când am ajuns și am văzut că face instrumentle superbe și lucrează minunat. Am fost surprins, mi-a plăcut extrem de mult. Am mai fost în studiouri și sunt oameni și producători care nu înțeleg ce fac. Eu i-am promis că va fi bine lui nenicu,. Și când am văzut că e veritabil, original, își face beaturile, am zis că e bun, am cu cine să lucrez.

Ce ne poți spune despre videoclip?
Videoclipul a fost regizat de Cristi Român și am filmat de la 10 dmineața, pînă la 12 noaptea. Apar în el Pepe, băieții de la Ghetto Gang, Shift și nenicu Connect R. Am filmat prin oraș timp de 12 ore.

Ai studii muzicale?
Nu am școală de muzică. Îmi doream să fac muzică. Am cântat de mic, nici 5 ani nu împlinisem, am auzit o melodie la televizior și am cântat și eu cum știam, nici nu vorbam.

Ce-ți dorești pentru următoarea perioadă?
Îți spun cel mai sincer, îmi doresc să mi distrez oamenii. Și un duet cu nenicu Connect-R.

Cum de-i zici nenicu?
Unchiu însemnă. Așa zici că e, felul în care vorbește, cum vede lucrurile, seamănă cu mine.

Ce spun ai tăi?
Sunt bucuroși, nu le vine să creadă.

Ești oprit de fani, de vecini?
Puțin, pentru că e prea devreme. Cel puțin la mine în Ferntari sunt oprit pe stradă.

Ce nu se știe despre tine?
Colecționez bănuți vechi, din toată luema. am un cufăr mic. Cred în Dumnezeu și fac școală de șoferi momentan dar nu mi place să conduc.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT