LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

DaBaby lansează piesa “Red Light Green Light”

După ce săptămâna trecută, interpretul DaBaby a lansat melodia "Ball If I Want To", rapperul ne surprinde cu o nouă piesă interesantă "Red Light Green Light"

De la lansarea albumului său de debut, Baby On Baby, în martie 2019, DaBaby a pierdut puțin timp între proiecte. Rapperul a revenit puțin peste șapte luni mai târziu cu Kirk. În aprilie 2020, DaBaby a reapărut din nou cu materialul “Blame It On Baby”.

Stream / Download: https://Asculta.lnk.to/RedLightGreenLightPR

DaBaby a revenit cu cel mai recent single al său, „Red Light, Green Light”, o piesă care îl surprinde pe rapper prezentându-și vehiculele de lux, precum și laudându-se cu viteza lor.

Noua melodie a rapperului vine la doar o săptămână după ce a distribuit „Ball If I Want To”, o piesă care a ajuns ca o declarație sfidătoare spre excelență. Înainte de aceasta, s-a alăturat lui Yo Gotti pentru „Drop” și Polo G pentru „Party Lyfe”.

DaBaby a fost, cu siguranță, foarte prolific, în ultimele luni, deoarece a apărut ca featuring pe mai multe piese, precum „Drop”, “Get Fly”, „Shop” și, cel mai recent, „Party Lyfe”, alaturi de Polo G.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT