LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Interviu: Jador “Sper că dau un exemplu pozitiv copiilor, îi încurajez să muncească pentru visul lor”

Fost concurent la "Puterea dragostei", Jador - pe numele adevărat Remus Ionuț Dumitrache, a devenit solistul favorit al tinerilor. Iar după participarea la "Survivor - România" solistul s-a ales cu milioane de fani.

Cum pe 12 mai Jador și-a lansat noul videoclip la piesa “Sunt o Fortza” împreună cu Cătălin Moroșanu și Lino Golden, am povestit cu solistul și ce a ieșit puteți citi mai multe în interviul exclusiv pe care ni l-a acordat.

WeLoveMusic: Ai fost plecat câteva luni în Republica Dominicană, la “Survivor”, reality-showul de la Kanal D.  De cine ți-a fost cel mai dor de acasă?

Jador: De muzică. Sunt obișnuit să stau departe de cei dragi. Toată viața mea am fost plecat ca să îmi îndeplinesc visul de a avea o carieră în domeniul muzical.

Cum îți explici că ai un așa lipici la fani, la oameni?

Probabil pentru că sunt autentic, vorbesc pe înțelesul oamenilor, sunt sincer în tot ceea ce fac. Sper că dau un exemplu pozitiv copiilor, îi încurajez să muncească pentru visul lor. Oamenii văd în mine unul de-al lor și se bucură pentru mine. Le dau speranța că prin muncă orice este posibil. Am văzut multe story-uri în care oamenii îmi spun că vor ajunge și ei cineva și mă bucur că am putut să stârnesc această ambiție. Eu chiar cred că românii sunt buni, frumoși, ne ajutăm între noi.

Când ți-a venit ideea de a te îndrepta spre o carieră muzicală?

Aveam 4, 5 ani. La mine în familie cântă toată lumea. Bunicul meu patern și-a dat seama că am voce, nu știam să vorbesc dar cântam. Mă trag din neam de muzicanți. Mama mea cânta minunat.

Ai muncit foarte mult înainte de a pleca la Survivor, ai filmat pentru mai multe videoclipuri. Nu a fost obositor?

Aveam emisiune, aveam clipuri de filmat și trebuia să merg și în studio să înregistrez. A fost foarte greu, nu prea dorm noaptea, maxim 5 sau 6 ore, dar nu am o problemă, pot pierde nopți. Chiar și în Biblie scrie să nu iubim somnul.

Ai mai face televiziune? Ce loc ocupă acum muzica în viața ta?

Mi-ar plăcea să fac televiziune. Muzica ocupă primul loc în viața mea, alături de familie și credință.

Vei lansa o piesă cu Moroșanu și Lino Golden. Despre ce este?

Este o piesă despre supraviețuire, forță și iubire.

Ce îți dorești în acest moment pentru următoarea perioadă?

Să scot numai hit-uri și să revenim la normalitate. Tânjesc să fiu în fața oamenilor, să le cânt, să le simt emoția.

Cum l-ai descrie pe Jador de acum și cel de dinainte de a deveni celebru?

Jador nu s-a schimbat. Sunt același om, nu m-am simțit niciodată, de când am devenit cunoscut. Diferă doar situația financiară.

Cum te înțelegi cu frații tăi?

Mă înțeleg foarte bine cu ei, îi ajut cu ce pot. Avem o relație foarte apropiată.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT