LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Florin Gherlea - Tinere, te cheama Domnul

we ❤️ music

„Tinere, te cheama Domnul” – prima priceasnă interpretată de Florin Gherlea pe versuri scrise de Traian Dorz

Sărbătorile pascale reprezintă pentru creștini un moment de aducere aminte a patimilor Domnului Iisus Hristos, care a murit pentru iertarea păcatelor noastre şi pentru a ne oferi darul cel mai de preţ, mântuirea.

Învierea Domnului este una dintre cele mai importante sărbători ale creştinătăţii, iar in acest an de Paște Florin Gherlea vă prezintă prima lui priceasnă scrisă de Traian Dorz – ”Tinere, te cheama Domnul”.

”Mi-am propus de foarte mulți ani să încep un asemenea proiect, însă până acum nu am avut ocazia. Pentru mine pricesnele sunt cântări care au un mesaj puternic și îți pătrund până în suflet, prielnice de ascultat în post și nu numai. Cu ajutorul lui Dumnezeu îmi propun să continui ceea ce am început și sper să revin cât de repede cu noi pricesne”Cu ocazia lansării acestei pricesne vă urez tuturor ”Sărbători fericite și binecuvântate alături de cei dragi cu împliniri cerești și pământești. Să petreceți sfintele sărbători în pace sănătoși și bucuroși. PAȘTE FERICIT! și HRISTOS A ÎNVIAT

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT