LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
dumi

we ❤️ music

Interviu Dumi “Mi-ar plăcea să am o colaborare muzicală cu Connect-R”

Marian Dumitru este un tânăr foarte talentat care pe lîngă sport și radio face și muzică. A lansat de curând piesa "Poți s-o faci" cu versuri motivaționale și cu un videoclip extrem de interesant. Cu Dumi, acesta fiind numele lui de scenă, am stat de vorbă într-un interviu exclusiv pe care-l puteți citi în continuare.

WeLoveMusic: Cânți sub pseudonimul Dumi, ai lansat videoclipul piesei “Poți s-o faci” și am vrea să știm mai multe detalii despre tine.
Dumi: Mă numesc Marian Dumittru, am 22 de ani și sunt din Chiajna, de lângă București, sunt vărsător, născut pe 26 ianuarie odată cu Ceaușescu, mi se spune Dumi.

Da-ne mai multe detalii despre piesă lansată…
Piesa se numește “Poți s-o faci’, am înregistrat-o la Selective studio. Am lucrat la ea singur, am făcut muzica, linia melodică, tot. Mesajul piesei e unul motivațional. Eu merg mai mult pe piese și versuri motivaționale, Îmi place să cant despre lucruri motivaționale, lucruri de viață ceea ce mi se întâmplă și mie. Deoarece vreau să transmit tuturor că dacă vrei ceva poți s o faci pînă la urmă. Orice s-ar întâmplă trebuie să crezi în ține, trebuie să mergi pînă la capăt. Dacă vrei să ajungi Michael Jackson poți să o faci, nimic nu e imposibil dacă poți să o faci. Despre asta e în piesă, asta vreau să transmit. Oricât de greu e, dacă ești susținut sau nu, poți să o faci.

Cât ai lucrat la piesă?
Piesa mi-a luat cam două săptămâni, pînă a fost gata cu mix master, mi-a luat o lună și un pic.

Ai și un videoclip despre care ne poți spune mai multe?
Am lucrat cu Tiberiu Arghiropol care a mai lucrat și cu alți artiști. Am avut trei locații, am filmat la lacul Văcărești, la Unirii în fața magazinului și la Basarab. Amândoi am fost cu ideile, mai mult el cu regia, am filmat în două zile. Doar eu apar în clip, e un videoclip de imagine, am vrut să mă scot pe mine în evidență și cred că mi-a ieșit.

De cât timp faci muzică?
Muzică la mod serios cred că de doi ani jumate, aproape de trei ani. Așa, în joacă, de când eram mic, Pe la 7-8 ani, mereu mi-am dorit dar mi-a fost frică. Înainte de asta am fost fotbalist profesionist 12 ani. Dar visul meu cel mai mare era să cant, însă nu am fost susținut. N-au crezut părinții în mine, a zis că e un vis prea mare. Doar că tot au văzut că eu cântăm de mic unde sunt și oamenii erau surprinși și au zis că pot să cant. Iar la facultate mi-a zis o doamna profesoară, “de mâine tu mergi la canto”. Și mi-a dat un număr al unui prof de canto, Robert Costin de la Vocea României. De acolo a început totul. Se fac trei ani și acum fac la modul serios. De curând în asociate cu cei de la Aza Events mi-am deschis și propriul studio și încerc să merg pe drumul asta cât pot și să nu mai dau înapoi cum am făcut când eram mic.

Ai participtat la vreun concurs muzical?
Am fost la Românii au talent doar că eram mic, am fost în sezonul doi și atunci l-am imitat pe Michael Jackson și am danat că el, nu am cântat.

Ce alte pasiuni mai ai în afară de muzică?
Tot ce ține de media îmi place foarte mult, îmi place să fac și vloguri, am făcut câteva, lucrez la radio Art FM, pentru Art Media, sunt moderatorul de la matinal, am emisiunea mea “Dumi Show”, unde aduc artișți, vlogari, am fost profesor de sport, dacă tot am pasiunea cu sportul dacă tot am făcut și de performanță, am terminat faacultatea de educație fizică și sport. Sport, muzică, dans, călătorii. Colecționez ceasuri, sunt psiunea mea cea mare, dacă aș putea mi-aș cumpără numai ceasuri. Îmi plac foarte mult. Nu mă simt eu bine dacă nu am un ceas, mă simt incomplet dacă nu l am la mâna stânga. Am vreo 20 de ceasuri. Am și primit, însă majoritatea le-am cumpărat singur, pentru că sunt pretențios. Și dacă îmi dai un ceas care nu mi place, mai mult mă oftic.

Ai timp să mergi la sală?
Am timp să merg și la sala, însă recunos că în ultimele luni n-am avut timp. Au fost câteva săptămâni haotice, am lucrat la piesă, la studio. Am dormit câteva ore pe noapte, sau deloc. Încerc să alerg în fiecare zi. În rest sala și fac totul de plăcere.

Cu cine ți-ai dori să faci o colaborare muzicală?
Sunt mulți artișți dar cred că cel mai mult mi-aș dori să fac o piesă cu Connect R. Pentru că și el simte ce simt eu. Și el a fost fotbalist, are o piesă despre asta. Mie îmi place să cant rap, însă pot să mă duc în pop, mă pot duce și în populară, am văzut că și el e tot la fel.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT