Aurora - album nou Gods We Can Touch

Aurora anunță un albumul nou “Gods We Can Touch”, care va fi lansat pe 21 ianuarie 2022

we ❤️ music
Cântăreața norvegiană Aurora și-a anunțat noul ei album, "The Gods We Can Touch". Al treilea album de studio va fi lansat prin Decca, pe 21 ianuarie 2022. Înaintea lansării albumului, Aurora lansează noul său single "Giving In To The Love".

Noul material discografic va fi unul elegant și ceresc, dar provocator, despre rușine, dorință și moralitate, totul văzut prin prisma narativă a mitologiei grecești. În fiecare dintre cele 15 melodii ale albumului întâlnim un zeu diferit. Despre lansarea albumului, Aurora a explicat: „Ușa spirituală dintre om și zei este un lucru foarte complicat. În mâinile drepte credința poate deveni cel mai frumos lucru. Hrănitor și cald. Și în mâinile greșite poate deveni un far al războiului și al morții. Un lucru care m-a deranjat întotdeauna este ideea că ne naștem nevrednici, trebuie să ne considerăm demni prin suprimarea forțelor din noi care ne fac oameni. Nu este perfect, nu este impecabil, ci doar uman. Am putea găsi această putere divină în noi înșine, în timp ce suntem încă atașați și seduși de minunile lumii. Carnea, fructul și vinul. Cred că asta mă intrigă la zeii greci. Zeii lumii antice. Perfect de imperfect. Aproape la îndemâna noastră. Ca zeii pe care îi putem atinge.” Aurora lansează, de asemenea, noul ei single, “Giving In To The Love”. Piesa e condusă de un ritm optimist și prezintă vocea crescândă, dar eterică, a artistei. Aurora a spus despre “Giving In To The Love”: „Mă gândeam la Prometeu și la modul în care a furat focul ca să ne sculpteze pe noi – oamenii. Simt că uităm uneori că suntem creaturi vii, capabile de atâtea lucruri frumoase. Iar obsesia actuală a omului pentru frumusețe ne face să uităm și să devalorizăm focul care se odihnește în noi. Sinele nostru interior și cea mai importantă parte”. În luna iulie, Aurora a lansat single-ul “Cure For Me”, alături de videoclipul regizat de ea însăși și Fill In Productions.
Solista și-a anunțat recent turneul principal pentru anul viitor, care va începe la Alcatraz din Milano pe 13 februarie 2022 și va ajunge în orașe precum Paris, Berlin, Londra și multe altele.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT