LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Interviu: Andreea Ștefan – Tallina “Numele meu de scenă a fost o “greșeală” fericită”

Simpatica solistă Tallina, pe numele adevărat Andreea Ștefan, a devenit mamă anul trecut, când s-a căsătorit cu Andrei Ștefan, ex LaLa Band.

Cum zilele trecute și-a botezat copilul, pe Luca George, am povestit câte ceva despre trecut și prezent, într-un interviu exclusiv pentru WeLoveMusic.

WeLoveMusic: Cine este în realitate Tallina?

Tallina Andreea Ștefan: Tallina este Andreea Cătălina Țucă, devenită anul trecut Ștefan, în vârsta de 26 de ani, studentă la Drept, câștigătoarea “Trofeului” concursului internațional de muzică “Liga Campionilor”.

De unde acest nume de scenă?

Numele meu de scenă a fost o “greșeală” fericită. Eram în generală când, culmea ironiei, partenerul meu de dans de atunci mi-a scris din greșeală numele incorect. Apoi îmi făcusem un ID (pe vremea aia vorbeam pe Yahoo Messenger) și făceam glume că acesta va fi numele meu de scenă în viitor. Când am fost întrebată de Dorian Oswin ce nume de scenă mi-aș dori, l-am propus pe acesta în glumă, dar lui i-a plăcut, l-am păstrat și așa a luat “naștere” Tallina ca artist.

Când te-ai îndrăgostit de muzică?

Sinceră să fiu nu a fost un moment în care am realizat că îmi place să cânt. Sună clișeic, dar simt că m-am născut pentru asta. Al doilea prenume al meu e Cătălina, după Cătălin Crișan, (mama era fană și iși dorea un copil care să cânte), Tallina vine de la Cătălina, a fost predestinat cred.

 Care au fost primii pași?

Primii pași în muzică i-am făcut la vârsta de 13 ani, cel care m-a îndrumat se numește Iulian Munteanu, profesorul Loredanei Groza și al Alexandrei Ungureanu.

Cu cine ai lucrat înainte de pandemie și cu cine ai vrea să mai lucrezi?

Am lucrat cu Dorian Oswin și vrem să mai pregătim împreună și alte piese. Am fost de la început pe aceeași lungime de undă și aspectul acesta este foarte important pentru mine.

Cum ți-ai cunoscut soțul? Muzica v-a unit? Îl știai din LaLa Band și Pariu cu viața?

E amuzant, noi eram prieteni pe facebook din 2015. Am lucrat la aceeași televiziune în 2019, dar nu știam pentru că eu eram în regie, iar el în redacție. Ne-am întâlnit la party-ul de Crăciun în 2019, eu am fost cea care l-a abordat (râdem mereu când ne amintim ) el era la distanță de un scaun față de mine și l-am întrebat “Hei, tu ești băiatul care a jucat în “Pariu cu Viața”, nu?”. Aș vrea să spun că de acolo a început totul, dar în realitate totul s-a datorat unei piese etno pe care care am cântat-o atunci, singura piesă pe care o știam de acest gen  nu aș fi crezut niciodată că o să îmi găsesc sufletul pereche cântând-o, este vorba despre “Toate șogorițele”, mi-a scris în ziua următoare că i-a rămas în minte și de atunci suntem nedespărțiți, deci pot spune că muzica a jucat un rol foarte important aici.

Anul trecut te-ai căsătorit și ai devenit mamă. Cum este experiența de a fi mamă și soție? Te inspiră pentru o viitoare piesă?

Pentru mine este cea mai frumoasă experiență. Îmi place să am grijă de cei din jurul meu și de aceea viața de familie mă împlinește și mă face mai puternică. Mi-ar plăcea să cânt la un moment dat și despre asta, sentimentele pe care le trăiesc acum sunt incomparabile, experiența această a demontat orice credințe aveam înainte. Sunt fericită, liniștită și împlinită!

Ți s-a părut greu? Ai născut singură în spital din cauza pandemiei?

Nu mi s-a părut nici greu, nici ușor ci firesc. A fost cumva greu pentru că mi-ar fi plăcut să fie și familia lângă mine, dar noroc cu tehnologia, am ținut legătura cu ei prin video. Eu am ales să nasc la privat pentru că așa am considerat împreună cu Andrei că e cel mai bine pentru mine și bebeluș și nu am greșit deloc, experiența nașterii e una de care îmi aduc aminte cu plăcere.

Ce-ți dorești pentru următoarea perioadă

Sănătate! Să trecem cu toții cu bine peste toată nebunia asta, să revină totul la normal.

Andrei și Andreea Ștefan și-au botezat băiețelul weekendul trecut. Fostul concurent de la “Dansez pentru tine” și caștigator cu Giulia Anghelescu, din 2008, ex LaLa Band, actor în “Pariu cu viața”, Andrei Ștefan și soția sa, Andreea Ștefan, solistă Tallina, și-au botezat duminică fiul, pe Luca George, la o biserica din Dămăroaia. Copilul a fost extrem de liniștit la botez și și-a făcut părinții mândrii pentru că nu a plâns de loc. La eveniment au venit doar 25 de persoane și au respectat toate restricțiile. Părinții lui s-au căsătorit anul trecut iar în decembrie 2020 au devenit părinții unui băiețel.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT