LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Alessiah “Am debutat la 11 ani, m-a maturizat frumos și am deja ceva experiență!”

Alessiah e una dintre cele mai convingătoare artiste din noua generație, care are succes atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează.

Alessiah și-a început cariera prin lansarea single-ului „Sunday“ iar WeLoveMusic a stat de vorba cu ea și iată ce a aflat.

WeLoveMusic: Ce te-a făcut să fii atrasă de muzică?

Alessiah: Când eram mică admiram mereu persoanele care aveau ocazia să se exprime prin muzică, m-a atras mult libertatea pe care muzica mi-o da.

Care a fost momentul în care ai realizat că muzica este drumul pe care vrei să-l urmezi din punct de vedere al carierei?

Momentul în care am realizat că muzica este drumul pe care vreau să-l urmez a fost atunci când mi-am dat seama că pot face o carieră din ceea ce îmi place, ceea ce nu face toată lumea.

Cum ai descrie, în 3 cuvinte, cum te simți atunci când asculți / produci muzică?

Pasiune, inspirație și muncă.

Care sunt modele tale din domeniul muzical?

Role models-urile mele din muzică ar fi Vanotek, Minelli, The Code – pe ei îi cunosc, sunt de la noi, și am avut marea plăcere să lucrez cu ei, și Lana Del Rey, împreună cu Melanie Martinez, care mă inspiră prin stilul lor aparte.

Am înțeles că știi să cânți la chitară. Ce alt instrument ți-ar plăcea să înveți?  

Momentan mă focusez pe chitară, în viitor mă atrage harpa, mi se pare un instrument special și pe care nu-l vezi atât de des.

Care este rutina ta atunci când vrei să intrii în “mood-ul” de creație?

Înainte să intru în mood-ul de creație, de obicei ascult muzică, sau dansez, sau cânt la chitară, pentru a realiza ceva creativ, am nevoie de un model creativ.

Cu ce artist ți-ar plăcea să colaborezi în viitorul apropiat / îndepărtat? De ce?

Mi-ar plăcea să colaborez cu cineva de afară, să cunosc industria internațională, mă fascinează aceste diferențe dintre artiștii internaționali.

Ești la o vârstă fragedă, la care majoritatea nu s-ar gândi la muncă. Cum reușeșți să îmbini munca și timpul liber?  

Este foarte simplu, mă duc la școală, îmi fac temele, mă duc la meditații și tot ce este nevoie că să mă întrețin academic, și pot spune fericită că muzica face parte din timpul meu liber, deoarece este ceva ce mă relaxează de fiecare dată.

Cum s-a schimbat activitatea ta de când a început pandemia?

Activitatea mea nu s-a schimbat așa mult, pot spune că m-am adaptat repede, chiar am evoluat. Am reușit să fac tot ce am avut în plan până acum, pentru că am urmat măsurile de protecție și am fost precaută!

Ce te inspiră atunci când produci piese noi?    

Mă inspiră lucrurile care mă înconjoară, mereu am scris piese despre ceea ce văd în viața reală, le văd ca pe o poveste muzicală.

Cum consideri că te-a schimbat faptul că ai debutat pe scenă la doar 11 ani?

Nu cred că m-a schimbat acest lucru, pot spune că m-a maturizat frumos și că am deja ceva experiență!

Care este aspectul care îți place cel mai mult la a fi cântăreața?        

Aspectul care îmi place cel mai mult la a fi cântăreața este faptul că mă pot exprima, și pot inspira alte persoane.

Ce semnifică piesa “Darling” pentru tine?

Pentru mine piesa “Darling” semnifică un mesaj de iubire, este ca un îndemn ceea ce-mi spune că sunt perfectă așa cum sunt și că atât timp cât mă am pe mine, sunt fericită.

Ce ne mai pregătești în 2021? 

În 2021 pregătesc o nouă colaborare, pot spune că o să fie ceva super tare, de abia aștept să o văd realizată, și de abia aștept să văd cum evoluează “Darling”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT