Interviu: Alessia “Am multe surprize pentru fani, schimbări de look și piese noi”

we ❤️ music
Solista care a devenit celebră datorită piesei „Boro na sou po” a avut o pauză muzicală din cauza pandemiei însă s-a apucat din nou de muncă.

Alessia a compus mai multe piese pe care le va lansa în curând, însă pană atunci aflați mai multe despre ea în interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

WeLoveMusic: Ce mai faci Alessia din punct de vedere muzical?

Alessia: Sunt bine, momentan lucrez.

Cum ai trecut peste această pandemie fără concerte?

Foarte greu, chiar a fost greu să mă conectez înapoi cu muzica. Scena te ajută să te conectezi cu muzica. A fost foarte dificil.

Dar ai intrat în studioul de înregistrări în perioada asta?

Da, da, am scris deja vreo 7 piese cu o echipă nouă de la Constanța, eu m-am mutat înapoi acolo. Lucrez cu o echipă nouă, cu producători fresh, care se numesc Thrap Music. Așa cum îi spune și numele, voi cânta și thrap (rade).

Adică vei schimba stilul?

Glumesc. Merg pe o linie dar dacă simt nevoia să scriu și altceva nu mă dau în lături. Adică am scris vreo 5 piese de thrap împreună cu un producător de la Thrap Music dar am făcut și 2 piese diferite. Am făcut și una de club și o baladă, în funcție de starea mea. Și o să le scot pe toate.

Să înțelegem că vom avea niște surprize muzicale în ceea ce te privește? Și schimbări de look?

Da, așa mi-am propus. Am filmat deja primele cadre pentru primul clip doar că mi-am dorit să fiu complet diferită în cele două cadre. Și filmez în zile diferite, ca să fie totul ok, mi-am făcut niște cozi lungi și îți ia foarte mult să le dai jos, îți dai seama. Mi-am luat o pauză în care creez următoarea ținută, pe care o fac la atelier la mine. Am și un atelier de croitorie și îmi creez ținutele singură pentru videoclip. Și trebuie să îmi fac alte codițe ca să îmi pun o perucă în cadrul 2 și durează.

Ești pusă chiar pe schimbări radicale…

Da (râde), sunt foarte mândră de faptul că am găsit aici o echipă și e un lucru mare, sincer.

Pe ce canal vei lansa piesele?

Voi lansa pe canalul meu de youtube. Cu Sprint Music sunt pe booking, sunt energia mea, nu pot fără ei. Avem o conexiune de mulți ani, lucrăm împreună din 2013, dacă nu mă înșel, poate dinainte de anul 2013, și ne suntem loiali și ne ajutăm foarte mult și între noi artiștii, suntem foarte uniți, și nu aș putea vreodată să renunț la echipa asta.

Te-ai gândit și la un feat cu cineva…

O să fiu sinceră cu tine și o să ți spun că un artist trebuie întâi să demonstreze singur și după să facă featuri.

Dar tu ai demonstrat că faci muzică bună…

Da, am demonstrat în trecut. Am avut o pauză foarte mare și acum trebuie să revin cu ceva actualizat.

Vrei să-ți demonstrezi ție, nu publicului, pentru că ei te iubesc și te așteaptă…

Eu sper, nu știu exact. Am revenit și pe rețelele de socializare și am observat că, surprinzător, destul de multă lume nu m-a uitat. Aproape că mă uitasem și eu (rade).

Cum să-ți uite piesele tale care încă se cântă?

Da, însă sunt vechi, dar au venit tot felul de artiști noi, fresh, buni, îmi plac și mie foarte mult.

Fiul tău, Alvin, nu-ți calcă și el pe urme? Nu cântă?

El ascultă El Chapo și are doar 3 ani și jumate, este pasionat de mașini și muzică, își găsește singur piesele din diferite țări, nici nu știu cum ajunge la ele.

Cine e Alessia?

Elena Baboia, cunoscută sub numele de scenă Alessia, este o cântăreață româncă de muzică pop, dance și house. A făcut parte din trupa Oxygen, și de la vârsta de 14 ani urmează cursuri de canto, dans și imagine, pentru a-și dezvoltă abilitățile necesare unui artist complet.

În 2010 lansează primul single „Boro na sou po” care devine rapid un hit, fiind una dintre cele mai difuzate piese ale anului și primind în 2011 premiul „New Entry Top Hit” la Romanian Top Hits.

În 2011 apare cel de-al doilea single „Find Me (Ale, Ale)” care, de asemenea, se bucură de un mare succes în rândul publicului, situându-se în Top 10 cele mai difuzate piese ale verii, conform clasamentului întocmit de Media Forest.

La începutul anului 2012 a lansat cel de-al treilea single intitulat „Everyday” lucrând la realizarea lui cu Boier Bibescu, Preston, Chucho, Don Baxter. Pentru sfârșitul anului a pregătit single-ul intitulat sugestiv „Ale Kumaye”, produs de Allexinno & Starchild. Piesa urmează aceeași linie că precedentele, fiind veselă și dinamică.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT