LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Aidan Bissett

we ❤️ music

Aidan Bissett single-ul “Tripping Over Air”

Aidan Bissett single-ul "Tripping Over Air". Piesa este scrisă împreună cu Captain Cuts (Walk The Moon, Lennon Stella) și David Charles Fisher.

“Tripping Over Air” s-a reunit după ce fata pe care o vedeam mi-a spus că, de obicei, nu se va vedea cu un tip ca mine”, explică Aidan Bissett. „Chiar dacă mi-a spus asta, tot am decis să o urmăresc, ceea ce a făcut ca inima mea să fie frântă. Am fost orbit de fată și am ratat toate steagurile roșii – așa că am decis să transform această idee în această melodie.”

Bissett, în vârstă de nouăsprezece ani, și-a perfecționat arta de a transforma dezamagirea în melodii alt-pop emoționante. După ce a reușit cu o serie de single-uri autoproduse în 2020, a semnat cu Capitol Records înainte de a termina chiar liceul. Până în prezent, a strâns peste 52 de milioane de stream-uri globale combinate, a depășit un milion de ascultători lunar pe Spotify și a atins un miliard de vizionări pe TikTok pentru toate videoclipurile folosind muzica sa și peste 200.000 de creații. După turneele din 2022 cu Lauv și Claire Rosinkranz, el va reveni pe drum în această toamnă cu The Greeting Committee.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TrippingOverAirPR

“I’m Alright If You’re OK” extinde ingeniozitatea de încălcare a regulilor pe care nativul din Florida a dezvăluit-o pentru prima dată în primele sale lucrări ca artist. EP-ul cu cinci piese împinge la nesfârșit un teren sonor nou și neașteptat: groove-urile indie-pop de neoprit din „All That I’m Craving”, care a fost produs de Andrew Wells (X Ambassadors, Halsey), liniile de sintetizatoare și texturile din altă lume ale „I Can’t Be Your Friend”, înregistrate cu producătorii Chase Lawrence (de la COIN) și David Marinelli, precum și corzile grandioase și munca frenetică la chitară din „A Song For Her”, creată de Bissett, împreună cu producătorul emergent Apob (Dora Jar, Max Leone).

„Când am început să lucrez la EP, știam că vreau să creez un corp de lucrări care să spună o poveste la care oamenii se pot conecta”, spune Bissett. „A ajuns să devină povestea unei relații recente pe termen scurt, care a urmat același tipar ca multe dintre experiențele mele din trecut, în care totul se prăbușește și arde destul de repede fără ca eu să înțeleg de ce. Titlul EP-ului se referă la faptul că am realizat în sfârșit că bunăstarea mea mentală depinde prea mult de cealaltă persoană și că nu mă concentrez suficient pe a avea grijă de mine.”

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT