LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
INNA - Whenever You Go x cântăreț turc Reynman

we ❤️ music

INNA lansează Whenever You Go, în colaborare cu faimosul cântăreț turc Reynman

Cu un fanbase combinat de peste 20 de milioane de fani pe platformele online, INNA și Reynman își unesc forțele pentru “Wherever You Go”, o piesă plină de energie ce prelungește starea de vară din sufletele oamenilor.

Noul single descrie o poveste de iubire intensă, plină de patos. Versurile ne duc cu gândul la acea iubire de-o vară care apare de nicăieri și îți rămâne întipărită în minte pentru totdeauna. “Wherever You Go” are un ritm care te face să vrei o vară plină de petreceri și de dans, alături de persoana potrivită.

Piesa a fost compusă în camp-ul Global Records & Global Publishing din Ibiza de INNA alături de Yoshi Breen (Tiesto – Don’t Be Shy”) și Nonô (Joel Corry – Out, Out), în timp ce producția a fost realizată de colaboratorii frecvenți ai artistei – Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac.

“Sunt foarte entuziasmată de colaborarea cu Reynman, sper să vă placă și vouă măcar la fel de mult ca nouă și să vă distrați ascultând piesa!”, a declarat INNA.

“Mă bucur pentru oportunitatea de a colabora cu INNA. Discutam de mult timp despre o piesă împreună și cred că acum a sosit momentul pentru melodia perfectă. Sper că e o surpriză frumoasă pentru voi!”, a spus Reynman.
INNA a avut o vară plină de concerte și festivaluri atât în România, cât și în Turcia, Lituania, Finlanda, Estonia și Belgia. Punctul culminant al acestui sezon al carierei artistei a fost, categoric, prezența pe scena Tomorrowland unde a cântat alături de Timmy Trumpet și Dimitri Vegas și Like Mike.

Reynman e un cântăreț turc iubit de comunitatea sa, debutând în 2019 cu piesa “Derdim Olsun”. De-a lungul timpului, el a reușit să devină unul din cei mai de succes cântăreți din Turcia, având milioane de vizualizări și ascultări pe platformele de streaming. Reynman e o prezența muzicală nelipsită din topurile muzicale turcești, apreciat de un public larg.

INNA e unul din cei mai de succes artiști din România, care a reușit să se afirme printr-o carieră internațională impresionantă. Recent, artista a atins un punct cheie al carierei sale: 10 miliarde de vizualizări și stream-uri. INNA a stabilit, astfel, un record la nivelul industriei muzicale românești, fapt ce demonstrează cât impunătoare este prezența ei în muzică. Artista a colaborat cu importante nume internaționale, precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok , Timmy Trumpet, Sofi Tukker și mulți alții. Piesa “Whenever You Go” e disponibilă și în varianta cântată doar de INNA, pe toate platformele de streaming.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT