LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
claudia patrascanu

we ❤️ music

În plin scandal de divorț Claudia Pătrășcanu s-a filmat în tandrețuri cu alt bărbat

Chiar dacă este în divorț de soțul ei, Claudia Pătrășcanu a lansat o piesă caliente în care pasiunea și iubirea sunt mai puternice ca oricând: „Bolnavă de Amor”. Compusă de Șerban Cazan alături de Emilian Nechifor și Gabriel Stănoiu în câmp-ul de creație organizat de Cat Music în parteneriat cu HaHaHa Production, „Bolnavă de Amor” este o piesă despre iubire și felul în care ne simțim atunci când ne lăsăm învăluiți de acest sentiment intens. Videoclipul regizat de Kobzzon o are protagonistă chiar pe artistă care interpretează rolul unei femei romantice și seducătoare ce își întâlnește jumătatea pe ritmuri de flamenco. „Bolnavă de Amor” e metaforă perfectă pentru a exprimă în trei cuvinte ce înseamnă de fapt să ajungi să iubești pe cineva cu adevărat, să împarți aceleași vise, aceleași încercări ale vieții, dar și dorul.

claudia patrascanu - bolnava de amor
claudia patrascanu – bolnava de amor

„Dintotdeauna, poveștile de dragoste au mers mână în mână cu o melodie specială, deosebită. Mesajul piesei «Bolnavă de Amor» e pentru cei care știu să iubească cu patos. În acest single mă regăsesc și eu, pentru că sunt înnebunită după iubire. Momentul filmărilor au fost pline de nerăbdare și asta pentru că mi-am dorit să lansez acest single mai repede și să ajungă la inimile voastre. Să fiți bolnavi de Amor! :)”, spune artista despre cea mai recentă piesă a sa.
Cunoscută pentru celebrele hituri „Sexy, sexy”, „E ziua ta” și „Sexy și rea”, Claudia Pătrășcanu a început să cânte în trupa Exotic, iar câțiva ani mai târziu, împreună cu Julia Chelaru au format Sexxy, trupa care s-a bucurat de succes până în 2006, când cele două artiste au decis să încheie colaborarea. Au urmat piese precum „Around the World”, alături de Sonny Flame, dar și „Povestea Noastră”, „Mama” și „Tată de duminică”, o piesă sensibilă cu un mesaj girl power.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT