LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Imagine Dragons lansează, împreună cu J.I.D., piesă “Enemy” pentru seria animată “Arcane”

we ❤️ music

Imagine Dragons lansează, împreună cu J.I.D., piesă “Enemy” pentru seria animată “Arcane”

Imagine Dragons face echipa cu rapper-ul din Atlanta, J.I.D, pentru o melodie electrizantă. “Enemy” examinează atât conflictul interior, cât și cel exterior și va putea fi ascultată în seria animată, “Arcane”, inspirată de jocul League Of Legends.

Piesa vorbește despre conflictul interior într-o lume în care simți că nu poți avea încredere nici în propria persoană. Ca și serialul, melodia este atât personală, cât și critică asupra societății în care trăim. Cântecul “Enemy” a fost produs de duo-ul suedez Mattman & Robin, fiind mixat de cunoscutul inginer de sunet, Șerban Ghenea.
Imagine Dragons va porni la începutului anului 2022 într-un turneu, în America de Nord, pentru susținerea proiectului “Mercury – Act 1”. Albumul a fost produs în colaborare cu Rick Rubin și a debutat în top 10 Billboard Hoț 200 și pe locul secund în Top Alternative Albums și Top Rock Albums, fiind primul proiect muzical din 2018 până în prezent. Piesele “Wrecked”, “Follow You” și “Cutthroat” sunt prezente pe acest album.
Cu 40 de milioane de albume și 50 de milioane de melodii vândute la nivel global, precum și 60 de miliarde de stream-uri combinate, Imagine Dragons a fost cea mai bine vândută trupă rock din anii 2010, chiar dacă erau ocupați să reinventeze genul. Cele mai importante trei melodii rock din Billboard ale deceniul aparțineau formației – „Believer”, „Thunder” și „Radioactive”.
“Night Visions”, debutul lor din 2012, a intrat în Billboard 200 pe locul 2, iar piesă principală „Radioactive” a dominat Hoț Rock Songs al Billboard-ului, a câștigat un Grammy pentru cea mai bună interpretare rock și a obținut statutul Riaa Diamond. Smoke + Mirrors, din 2015, a debutat pe locul 1 în Billboard 200.
Evolve, care a urmat în 2017, a câștigat o nominalizare la Grammy pentru cel mai bun album vocal și a lansat trei hituri radio alternative nr. 1: „Believer”, „Thunder”, nominalizat la Grammy, și „Whatever It Takes”. Toate cele trei melodii au fost, de asemenea, printre primele 5 hit-uri la radio din Top 40, „Thunder” ajungând pe locul 1. Al patrulea album al trupei, Origins, a debutat în topurile Billboard’s Alternative Albums și Top Rock Albums și single-ul „Natural” a petrecut nouă săptămâni pe locul 1 la radio-urile alternative.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT