LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ilo si oana - fraiere

we ❤️ music

iLo si Oana Radu au lansat videclipul piesei “Fraiere”

Colaborările muzicale dintre solistele de la noi sunt rare, însă și atunci când se fac, ne iau prin surprindere cu adevărat. Iată că o surpriză muzicală vine de la iLo și Oana Radu, care împreună cu Music Box și Sprint Music au lansat videoclipul piesei "Fraiere", o melodie în care cele două soliste cântă și au niște apariții extrem de sexy.

Precum divele internaționale Shakira și Rihanna, dar fără să filmeze împreună iată că iLo și Oana Radu au filmat un super videoclip la piesa “Fraiere” pe care l-au lansat într-o zi mohorâtă de octombrie. Însă cei care ascultă piesă și urmăresc videoclipul se vor încălzi imediat încă de la primele imagini cu cele două artiste de la noi și acordurile melodiei, pentru că au apariții extrem de sexy. Pentru această piesă au colaborat la muzică cu Claudiu Polk (Doddy), Cristea Bianca (iLo) și Oana Radu, pentru text Doddy și Oana Radu și la post producția muzicală și mix/master cu Mihai Boldea (Mahia Beldo).
“Am făcut împreună cu Doddy versurile piesei. Nu pot să spun că a fost o inspirație spectaculoasă, pur și simplu, ne-au venit. N-am stat prea mult pe gânduri, am fost inspirați și din alte melodii. E normal să te inspiri, asta înseamnă evoluție, pînă la urmă. Oricare dintre noi se inspiră. Am făcut în câteva ore piesa, apoi am mai lucrat la ea. Cât despre piesă, nu este dedicată cuiva special. Toată viața am avut persoane care ne-au părăsit și le-am adresat apelativul “fraiere”. Amândouă solistele arată bestial în videoclip iar pe Oana am prins-o chiar la sală, unde muncea de zor pe bandă, pentru a se menține în formă. “Când am filmat nu eram în cea mai bună formă a mea, venisem din vacanță eram cu două kilograme în plus, aveam retenție de apă. Acum am 57 de kilograme și muncesc să fiu în cea mai bună formă”, ne-a mărturisit ea. “Videoclipul piesei “Fraiere”a fost filmat în București, în regia lui Alex Marica, într-un bar care imită o perioadă mai veche, foarte cool, care este și galerie de artă în care ne-am simțit foarte bine. Filmările au durat în jur de 5-6 ore. iLo este artista cu care eu și Doddy colaborăm la proiectul Music Box și cu care vom lucra în continuare. Ne vom ocupa de ea și de mai mulți artiști. Eu pregătesc multe suprize dar nu-mi place să vorbesc despre asta, rămâne să se și concretizeze”, ne-a mai spus Oana Radu, care s-a întors înapoi la sală.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT