LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
tanya tudor - va veni o zi

we ❤️ music

Tanya Tudor se lansează cu „Va veni o zi”, la care a filmat si un videoclip

În preajma sărbătorilor de iarnă, lumea mondenă muzicală s-a mai îmbogățit cu un nume muzical foarte sonor – Tanya Tudor (Tatiana Rotaru) care vine din Chișinău.

Originară din Chișinău, cunoscută de public drept un medic cardiolog cu experiență, Tanya a descoperit dragostea pentru muzică la o vârstă foarte fragedă, încă de la grădiniță, unde știa pe de rost toate melodiile și poeziile copiilor de acolo, iar bunica i-a insuflat dragostea pentru romanțele românești, alături de care a avut și o altă experiență inedită – a cântat în corul bisericesc. Tot în copilărie, Tanya Tudor a făcut ore de pian și de canto, ulterior, peste ani, a absolvit și studiile de Canto Academic la Școala de Arte “Valeriu Poleakov”.
La sfârșit de 2021, Tanya debutează cu proiectul propriu muzical, lansând prima piesă: „Va veni o zi”, melodie compusă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa din Spania – însoțită de un videoclip pe măsură, regizat de către Dan Mihai Lupescu.
Povestea videoclipului este una inedită: “Este vorba despre o stilizare metaforică a unei povești de dragoste, într-o secvență de film de succes, în care Tanya se intâlnește cu 2 spioni pe o nava din port, unde are loc un transfer secret, care le oferă o viață mai bună. Drumul ei cu mașina reprezintă drumul ei în viață, cu linii drepte sau curbe periculoase. Spionii sunt oamenii de care trebuie să treci zilnic, ca să poți reuși, iar corabia reprezintă nesiguranța și riscul la care trebuie sa te expui. Servieta rămâne a fi reflexia iubirii, pe care de multe ori o dăm la schimb, pentru a obține lucruri temporare.”
Proiectul muzical va fi lansat atât în Republica Moldova, cât și în România, iar pentru 2022 Tanya pregătește foarte multe surprize la nivel muzical.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT