LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Gunther - Sex Myself

we ❤️ music

Gunther a lansat cel mai sexy imn al anului, „Sex Myself”

2022 se anunță a fi anul începuturilor noi și ce mod mai bun să ne intrăm în ritm decât cu ajutorul unui imn sexy, care promite să ne ofere mai multă încredere în noi? Günther vine să ne dea un boost de încredere, vineri, 28 ianuarie, cu ajutorul piesei „Sex Myself”.

Din 2003, artistul și entertainerul Günther a început să cucerească Europa, America și Asia, fiind prezent la festivaluri, la concerte sold out și în nenumărate cluburi de peste tot din lume. Günther a dovedit că este o forță de neoprit prin intermediul hiturilor pe care le-a lansat de-a lungul anilor, printre care: „Ding Dong Song”, „Teeny Weeny”, „Touch Me”, „I’m no Justin Bieber” și „No Pantalones”.

Misiunea lui Günther, așa cum ne-a demonstrat prin intermediul pieselor lansate, este să împartă iubire și energie pozitivă, însă, dincolo de orice, artistul își dorește să provoace sexualitatea societății în care trăim. Günther, cunoscut și drept The Pleasureman, este reîncarnarea energiei sexuale și reușește să își transmită mesajul prin intermediul celor patru principii ale sale: Șampanie, Iubire, Sex și Respect.

Ultimii 19 ani din viața lui Günther reprezintă doar începutul, în contextul în care libertatea artistică de exprimare este necesară acum mai mult că oricând. Günther 2.0 și muzică lui reprezintă o confirmare că este în regulă să fii tu, așa cum ești.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT