LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
GSA

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1143

we ❤️ music

GSA lansează albumul de debut “SENZAȚIONAL”, alături de Def Jam Recordings România

Din liceu direct pe scena urbană autohtonă, GSA își lansează albumul de debut numit “SENZAȚIONAL” alături de Def Jam Recordings România.

“Albumul ăsta e mai mult decât un album pentru mine. Este un întreg concept. E despre drumul de a ajunge de la un nimeni la ceva SENZAȚIONAL. Toate versurile sunt bazate pe trăirile mele de până acum: cum am fost trădat, cum toți au plecat de lângă mine, și cum m-a făcut asta să mă trezesc la realitate și să ajung omul de astăzi. SENZAȚIONAL a fost făcut în aproximativ un an with blood & tears. Zile în care mă trezeam la 17:00, mergeam la studio și stăteam toată noaptea și după ajungeam acasă dimineață la 7:00 să dorm. Toate piesele sunt făcute la studio, cu beat-uri făcute pe loc și toți artiștii prezenți pe album au dat pe piese cu mine în studio. Țin să mulțumesc tuturor producerilor, artiștilor și inginerilor de sunet ce au lucrat cu mine la acest proiect pentru că au avut încredere în viziunea mea și nu în ultimul rând echipei mele de la Def Jam Romania.” – GSA
Stream / Download: https://GSA.lnk.to/SENZATIONAL
Albumul “SENZAȚIONAL” conține 11 piese dintre care patru colaborări împreună cu Tussin, Simiz, Stefan Costea și ghosty punk. Producția a fost făcută îndeaproape cu bunul lui prieten grumblebee, ajutat de supern0va, coolix, Pitariu George, Adrian Giurgescu, xnrst și 6000openhours. Albumul a fost mixat și masterizat de SSA Audio în studiourile Def Jam Recordings Romania. Direcția vizuală a coperții este dată de Freelook, același care a fost/este visual artist pentru IAN și Azteca, NANE, Oscar, Yakki și mulți alții.
Înconjurat de un val de mister, GSA este o stea în devenire ale scenei urbane din România. Născut în Târgoviște, GSA și-a început aventura muzicală în 2018 pe platforme Soundcloud, inspirat fiind de artiști precum Travis Scott, Future și Young Thug. De atunci și până acum, s-a antrenat în continuu, începând să lanseze piese solo precum “Superlativ” sau colaborări cu WS GANG, Mobtrap, Lil Cagula și mulți alții.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT