LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
GRAFFITI x Caramel

we ❤️ music

GRAFFITI lansează “Caramel”, noul HIT al verii 2023

Cu versuri catchy și ritmuri tropicale, piesa "Caramel" a puștilor de la Graffiti are mari șanse să devină un HIT al verii 2023. Videoclipul piesei a fost filmat pe plaja de la Vama Veche, într-o locație de vis, unde membri grupului, alături de fetele din trupa de dans, au atras toate privirile asupra lor, fiind aplaudați la scenă deschisă pentru prestație.
Theea, solista grupului, la cei 12 ani împliniți, este una dintre cele mai promițătoare voci ale momentului. Dezinvoltă, cu un timbru vocal bine definit și cu un simț ritmic desăvârșit, calcă pe urmele artistelor precum Andra sau Nicole Cherry, lansate în lumea mare a showbizz- ului românesc pe când erau adolescente. De aceea, nu întâmplător, producătorul piesei Memories care a făcut-o celebră pe Nicole Cherry, Silviu Dumitrașcu, a acceptat propunerea de a colabora, alături de colegii de la Silver Label, Suman Vlad-Andrei și Suman Laura Mihaela, la realizarea primului album al Trupei Graffiti.
Alături de managerul trupei, Marius Draghici, această uniune constituie una dintre cele mai mai tari echipe care poate să propulseze muzical un tânăr artist. Lor li se alătură Mayo, de la Mayo Concept, un om care a stat o viață pe scenă alaturi de mari artiști. El se ocupă de regie, scenariu și tot ce ține de realizări video. Mixul și masterul pieselor sunt încredințate lui Cătălin Fântâneanu, alias Solo, un cunoscut producător, compozitor, dar și chitarist. De curând, a fost cooptat în echipă artistul Bogdan Vodă, alias Bodo, un super coregraf și dansator care a dansat pe scenă alaturi de nume mari, apogeul atingând-ul alături de Connect-R. El a realizat coregrafia dansului din acest videoclip, alături de dansatoarele din trupă: Andreea Zidaru, Monica Bartoș, Ina Pastaie, Andrada Burloiu.
Robert, chitaristul trupei, are 14 ani și studiază chitara clasică de la 9 ani, fiind unul dintre premianții concursurilor de gen. De ceva timp, a descoperit chitara acustică și electrică, astfel au apărut și noi posibilități de exprimare pe care le experimentează alături de colegii din trupă. Se pare că talentul este moștenire de familie, tatăl lui Robert fiind apreciat în lumea muzicală ca un bun compozitor și instrumentist. Fondator al unei reputate Școli de muzică din București și cofondator al mai multor trupe, Marius Draghici este chiar managerul trupei Graffiti.
Tudy, 13 ani, bateristul grupului, studiază percuție de la vârsta de 5 ani. Este unul dintre cei mai buni percuționiști din țară la grupa lui de vârstă, fiind elev la Colegiului Național de Muzică George Enescu, de altfel colegul și prietenul lui Robert de clasă.
Basistul trupei este Mihnea, un adolescent de 15 ani, talentat și focusat pe creație și producție muzicală. Studiază chitară bass de doi ani, dar cântă cu ușurință și la chitară clasică, prima lui pasiune. Abordează cu ușurință stiluri muzicale diferite, având un balans senzațional.
Puștii au planuri mari și cu siguranță se vor îndeplini având în vedere talentul lor, dar și echipa din spatele proiectului.
În prezent, dorința lor este să fie apreciați la justa lor valoare. Efortul lor de a reuși este mare și se pregătesc zilnic pentru asta. De aceea fiecare dintre voi, le puteți oferi șansa de a realiza ceva măreț, urmărindu-i și ascultandu-le muzica.
we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT