LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Gracie Abrams a lansat Amelie

we ❤️ music

Gracie Abrams a lansat proiectul “Good Riddance”

Gracie Abrams a lansat proiectul “Good Riddance”. Produs de Aaron Dessner de la The National, Good Riddance o găsește pe Abrams deschizându-se despre o perioadă recentă de transformare intensă, aducând și mai multă onestitate și profunzime povestirii ei lirice.

Pentru a sărbători sosirea lui Good Riddance, artista în vârstă de 23 de ani împărtășește, de asemenea, noul ei single „I know it won’t work”. Videoclipul este regizat de Julian Klincewicz si trece de la alb-negru puternic la culoare hiper-saturată, în timp ce alternează între două scene izbitoare: una care o găsește pe Abrams călare într-un câmp luxuriant și luminat de soare, cealaltă urmând-o în timp ce rătăcește prin surful Oceanului Pacific. Filmat în zona Santa Barbara, imaginea superbă reflectă în cele din urmă naturalismul brut și radiant din inima compoziției lui Abrams.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/GoodRiddancePR

„Crearea acestui album a fost cea mai cathartică experiență pe care am avut-o vreodată ca si compozitor și sunt atât de încântată să îl împărtășesc lumii”, spune Abrams. „Am scris-o în timp ce treceam prin unele dintre cele mai mari tranziții din viața mea de până acum, iar melodiile au venit din încercarea de a mă privi foarte sincer și de a fi responsabilă. Aaron m-a susținut prin toate acestea, în timp ce m-a provocat în toate modurile în care visasem vreodată că va face un partener creativ. A fost un erou al meu de ani de zile și, pe măsură ce instinctele noastre s-au combinat, a ajuns să creeze un sunet de care ne-am îndrăgostit amândoi cu adevărat.”
„Gracie a venit pentru prima dată să lucreze cu mine la Long Pond în urmă cu doi ani și de atunci ne-am adunat de multe ori, ne-am apropiat și am scris, în general, mai multe cântece pe zi”, spune Aaron Dessner.
La începutul acestei luni, Rolling Stone a publicat un reportaj în care Abrams a reflectat asupra realizării filmului Good Riddance, viitorul ei coleg de turneu Taylor Swift intervenind pentru a remarca că „Scrierile lui Gracie amestecă fragilitatea cu introspecția într-un mod cu care eu mă regăsesc cu adevărat”. Lăudând Good Riddance drept „unul dintre cele mai bune debuturi din 2023”, Rolling Stone a declarat că albumul „demonstrează o stăpânire serioasă a compoziției autobiografice” și a salutat-o pe Abrams drept „unul dintre cei mai înflăcărați artiști tineri ai muzicii pop”.

Tracklist:
1. Best
2. I know it won’t work
3. Full machine
4. Where do we go now?
5. I should hate you
6. Will you cry?
7. Amelie
8. Difficult
9. This is what the drugs are for
10. Fault line
11. The blue
12. Right now

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT