LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Golan - Bridget

we ❤️ music

Golan lansează versiunea live a piesei „Bridget” (Live Performance @ Cluj Napoca Art Museum)

Golan lansează versiunea live a piesei „Bridget”. Track-ul este inclus pe cel de-al doilea album, intitulat „I”, și lansat în luna august 2021, în cadrul festivalului de muzică Summer Well.

„Bridget” vine în urma single-urilor de succes „Rocket Love” (feat. Island Chain), „September Fall”, „Anima”, și „75” (feat. Valeria Stoica), care fac parte din același album, menționat anterior.
După o vară încărcată de evenimente reușite, atât la cele mai mari festivaluri din Romania (Summer Well, Electric Castle), cât și la festivalul BUSH din Budapesta și la concerte în Grecia, Golan a decis să lanseze versiunea live a single-ului „Bridget”, înregistrată la Muzeul de Artă din Cluj Napoca. Videoclipul piesei constă din unica dublă filmată în timp ce trupa a interpretat piesa live în cadrul muzeului.
Link de ascultat albumul: https://golan.lnk.to/I-AlbumPR
Recunoscută pentru interpretările live de excepție, Golan este cea mai de succes trupă electro din România. Pe lângă lansarea unor piese electro antemice, Golan a susținut peste 100 de live-performance-uri anual și, de-a lungul timpului, a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european, în plus față de participarea la festivaluri precum Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Eurosonic, BUSH și multe altele. De asemenea, Golan a susținut concerte denumite Golan Symphonic, la Arenele Romane.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT