LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Glance a lansat o nouă piesă în limba engleză – “Goodbye”

După ce a lansat piese precum  “The Creed” și “Huncho”, Glance continuă seria lansărilor de single-uri în limbă engleză, cu “Goodbye”.

 

Într-o perioadă în care concertele lipsesc cu desăvârșire cei mai mulți artiști s-au închis în studourile de înregistrări și au lucrat la mai multe piese.

Nouă piesă a fost compusă de Glance iar de orchestrație și Mix/Master s-au ocupat Comio, Akym și Mircea Prusan. “După cum am spus, vreau să mă adresez unei nișe noi și de aceea voi continua să lansez genul acesta de piese, fiind foarte mulțumit de feedback-ul primit la precedentele două single-uri. Suntem o echipă de 4 oameni în spatele acestui proiect: eu, Comio, Akym și Mircea Prusan și fiecare melodie reprezintă o piesă dintr-un puzzle complex și bine gândit. Pe viitor voi filma și videoclip la următoarele piese. Am făcut muzică mainstream în România și am avut 5 piese number one. De aceea am decis că am nevoie de o nouă provocare și am ales să îmi încerc șansa și în străinătate. Proiectul a fost un pic întarziat de pandemie, însă nu ne putem plange. Sunt oameni care și-au pierdut locul de muncă sau le-au fost micșorate salariile, fiind mult mai afectati. Aceasta perioadă critică prin care trecem a făcut ca muzica să treacă mai mult in online si veniturile artiștilor s-au mutat in acest mediu, piața evenimentelor și concertelor fiind în cădere. Cumva putem spune că pandemia a digitalizat și mai mult muzica”, ne-a mărturisit solistul. Glance este cunoscut publicului din România pentru colaborările sale cu artiști precum Elena Gheorghe (“În bucăți”, “Ecou”, “Mamma Mia (He’s Italiano)”), Mandinga (“Cinema”), Ami (“Trumpet lights”) sau  Heaven (“Sexy Girl”), dar și pentru hiturile sale înregistrate solo, precum piesa “Fără tine”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT