LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
tudor fly project

we ❤️ music

Cel mai puternic influencer din lume, Chiara Ferragni, dansează pe muzica Fly Project

Chiara Ferragni și soțul său, Fedez, artist italian de succes, cuplu celebru în toată lumea, au petrecut aseară, la cină, pe muzica Fly Project, cunoscută ca fiind preferată la cele mai exclusiviste party’uri din lume.

Piesa ascultată de cei doi este Toca Toca, o piesa care a strâns sute de milioane de vizualizări în toată lumea, a fost pe primele locuri în foarte multe țări și a făcut ocolul globului de la cele mai tari cluburi și petreceri, a fost prezentă de la emisiuni din America și Canada, programe sportive de dans și patinaj, până la celebrul dans al lui Cristiano Ronaldo în autocarul lui Real Madrid.
Chiara este un fashion influencer internațional, antreprenor, creator al unui brand global de lux și milioanară, atât în euro cât și in conturile sale de social media, având comunități uriașe în mediul online. Chiara este, de asemenea, primul blogger care a apărut pe coperta ediției spaniole a Vogue în 2015 și prima vedetă internațională care a strâns 3 milioane de euro în mai puțin de 24 de ore, în pandemie.
“Am primit video de la sute de fani pe Instagram, români sau italieni. Nu poate decât să mă bucure că muzica Fly Project ajunge la toţi oamenii, indiferent unde sunt sau cine sunt, și mă onorează de fiecare dată când văd că oamenii se bucură sau petrec pe muzica mea”, spune Tudor.
Fly Project are deja două discuri de aur şi unul de platină, obţinute pentru vânzări în Italia, şi toate piesele au devenit hituri în topurile şi cluburile italiene.
Video: https://www.instagram.com/reel/CcACd2EDaaJ/?utm_medium=copy_link

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT