LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Gaz pe Foc lanseaza primul EP dupa reunire

we ❤️ music

Gaz pe Foc lanseaza primul EP dupa reunire

Nestins cuprinde trei piese, printre care un remix pentru celebrul hit Adio. După ce în 2022 Gaz pe Foc a marcat 30 de ani de la difuzarea primului hit printr-o reuniune, trupa lansează acum Nestins, primul EP de la reunire. Fiind un mix între sound-ul care deja i-a consacrat și elemente muzicale noi, care să aducă trupa într-o zonă contemporană, EP-ul va fi o surpriză plăcută pentru fani.

„În prezent traversăm, fiecare dintre noi, o perioadă frumoasă a maturității noastre, având copii adolescenți, parteneri de viata, profesii si pasiuni care ne împlinesc și, nu în ultimul rând, o formă fizică excelentă. Chiar dacă Gaz pe Foc a intrat în hiatus, în anii 2000, am rămas prieteni și am discutat adesea despre “cum ar fi dacă într-o zi am reuni formația, am compune și cânta din nou, am lansa melodii noi și am reveni pe scenă….” Ceea ce s-a și întâmplat vara trecută, când ne-am reunit pentru o scurtă perioadă în sprijinul unei campanii caritabile. Reacția publicului – atât a fanilor noștri din anii ‘90, cât și a celor care ne-au “descoperit” mai târziu – a fost excelentă, așa ca am decis să continuăm și, în parteneriat cu Roton Music,  să lansăm un EP, care să facă legătura între stilul care ne-a consacrat și viziunea noastră actuală despre muzică.” declară membrii trupei.

Nestins include trei piese, una dintre ele fiind un remix al celui mai mare hit al lor, Adio, dar și o piesă nouă, Iartă-mă. Cea de-a treia piesă, De ce, este un remake după piesa lui Cornel Fugaru. Toate vorbesc despre aceleași emoții cu care trupa și-a obișnuit fanii și care vor fi o punte în timp.

Despre Gaz pe Foc

Trupa Gaz pe Foc, care se afla pe buzele tuturor în anii 2000, s-a reunit la începutul lunii august pentru a face o faptă bună. Lucian Viziru, Andrei Roșu, Paul Panait și Alin Lupșa au demonstrat că au în comun, pe lângă dragostea față de muzică, și dorința de a face bine. Astfel, Gaz pe Foc a organizat la finalul lunii septembrie un concert caritabil pentru strângere de fonduri în beneficiu HOSPICE Casa Speranței – fundație care a reușit să ofere, până în prezent, îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți, adulți și copii.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT